Arama sonuçları: *

1. freygasm

Bu üç klavyeden hangisini tercih etmeliyim ? KLAVYE ALINDI 👍

5pin diye hatırlıyorum. 5pinde her switch uyar, 3 pin ise 5pin olan swtichlerin 2 ayağını kırıp takıyorsunuz
  2. freygasm

Rainbow Six Siege RTX2060s 80 derece

2xxx serisinde normal değerler 75-85. Sıcaklıklar da oyundan oyuna göre değişebiliyor.
  3. freygasm

Yardım AJAZZ AK680 VS Leaven K550

Ajazz ama ikisi de çok giriş seviye sıkıntı çıkarıcak illa ki. Uzun ömürlü bi şeyler istiyosan bütçe arttırmalısın.
  4. freygasm

Steam ailesine Monster Hunter Wilds'i olan biri arıyorum

Başlıkta belirttiğim gibi, 1000-1200 arası oyunu var ailede. Konudaki oyuna sahip birini aileye alabiliriz
  5. freygasm

Öneri Hangi klavyeyi alayım?

İkisi arasında 4k var bütçeni söyle ona göre önerelim
  6. freygasm

Öneri M-L Mouse Pad Önerir Misiniz?

Çok pürüzlü ise control oluyor da cm02 hybrid hafif control hafif speed
  7. freygasm

Öneri M-L Mouse Pad Önerir Misiniz?

Qckya göre evet pürüzlü o kadar speed degil çünkü.
  8. freygasm

3000-3500 TL Klavye önerisi

Aula f75-87-99, akko 5075b plus, Akko5087 qmk
  9. freygasm

Yardım Mousepade zarar vermeden nasıl temizlenir ?

Altını ıslatıp banyo duvarına yapıştırıyorum, sonra sabun döküp bezle köpürte köpürte siliyorum sonra da iyice ılık suyla durulayıp balkona asıyorum 1 saate falan kuruyor sıfır gibi oluyor.
  10. freygasm

2000 TL aula f75 tarzı klavye onerisi

Kendinizi kandırmayın, keycapsleri bile çok kötü attığınız ürünün.
  11. freygasm

Xbox 9. nesil vs EASYSMX X15

Xbox gamepad de vae easyxmx 15de var. Sıfırdan alcak olsam easyxmx alırdım. Xboxta pil sarmıyo.
  12. freygasm

RAM overclock nasıl yapılır?

%98 ihtimalle yapamazsın. 4 slot overclock hem çok zor hem de stokta 3200olan kitlerin chipi genel olarak iyi değil. Typhoon burnerdan ram chipine bak samsung b die, micron e die değilse 3333 bile yapamazsın.
  13. freygasm

🔥İndirim Arctic MX-6 8 GR 334 TL!

Mx4le arasında çok fark yok 1derece bile oynamıyor çoğunlukla. Ama mx6 çok daha çabuk kuruyor mx4e göre.
  14. freygasm

60 klavye kullanan varsa öneride bulunabilir mi

Manyetik mi mekanik mi lazım
  15. Monster Hunter Wilds kodu arıyorum

Monster Hunter Wilds kodu arıyorum

Ekipman kampanyasından gelen monster Hunter wilds oyununun kodunu arıyorum, eğer olup da oyun ilgisini çekmeyen biri varsa alabilirim uygundan. Lütfen komik fiyatlarla gelmeyin.
  16. freygasm

Yardım Gamepad bu kadar ses gelmesi normal mi ?

Coil whine var, arızalık bir durum değil ama kusurlu ürün. Wraithtten aldıysan uğraştırırlar baya iade bile olmayabilir.
  17. freygasm

(Kampanyalı Hazır sistem Niyetine PC)

Ya trolsün ya spam accountsun günde 4 farklı konunu görüyorum yeter artık 7500finden de fpnden de. Hayatında ilk defa akakçe kullanmayı keşfettin heralde.
  18. freygasm

🔥İndirim 🔥🔥NKolay / Fibabanka Her Ay 500TL🔥🔥

Sızmayan bilginiz yok zaten, hastaneye bir kere bile gitseniz bile ad soyaddan tüm bilgilerinize erişilebiliyor. En azından para alıyosun bunda
  19. freygasm

Akbank, artıpara limitinden 10k çekip atıyorum nkolaya sonra geri hemen akbanka atıyorum 3tl falan faiz oluyor. 1740593175 10k görevini net yapıcaksın, sonra ekstra 4görevden biriniseçip yapıcaksın.
  20. freygasm

Haram para ne demek ya :D 1740590891 Ay başında bakıp güncellerim dediğiniz gibi olabilir
Top Bottom