Arama sonuçları: *

• Users: Ayan
  • Order by date
  1. A

Ryzen 7 5800X3D | 3.58 GHZ Takıldı

Cmos clear
  2. A

Merhaba sizce AMD Ryzen™ 9 5900X mi yoksa AMD Ryzen™ 7 5700X3D mi

5700x3d ile 5950x den daha yüksek oyun perf alırsın bios güncelleme şart
  3. A

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR Güncel sahibinden ismi aero bilgisayar İfşalandıkça isim değiştirir.
  4. A

🔥İndirim ASUS Dual RTX 4070 Süper 24733 TL

evo bu dikkat edin
  5. A

2k veya 4k çözünürlüğü nasıl yapıyoruz?

sanal çözünürlük nedir öğrenmen gerekiyor
  6. A

Baldurs gate3 alınır mı ?

Z kuşağına göre bir oyun değil.
  7. A

🔥İndirim 6000MHz CL30 1x16 1800₺ | 2x16 3500 ₺ Patriot Viper Venom

Yanlış filan yazılmamış bildiğin tüketiciyi kandırarak çakallık yapmıslar. İyi niyet yok otada. Çünkü aynı ürünün gerçek dual kiti sitesinde 4100 tl ye satılıyor yani durumun farkındalar. 2 tane single alıp dual çalışmayacak diye bir şey yok sorunsuz kullanmanız normal. Sadece yaptıkları etik...
  8. A

Sonuna X2 kodu ekleyerek kendi ürününü yaratmış siner ji helal olsun, üreticisinde bile böyle bir ürün yok. Gerçek dual kiti ise 4100 tl ye satıyor.
  9. A

SİSTEMİMDE OYUNLARI AKICI BİR ŞEKİLDE OYNAYAMIYORUM

gpu usage %39
  10. A

Çözüldü✓ Vogue Gami̇ng Market Güveni̇li̇r Mi̇?

Hepsiburada ve trendyol ismi TRGaming adı altında satış yapmaktadır.
  11. A

sahibinden.com daki OYUNCU DÜNYASI güvenilir mi??

Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR Güncel sahibinden ismi aero bilgisayar İfşalandıkça isim değiştirir. Hepsiburada ve trendyol ismi TRGaming adı...
  12. A

Sahibinden Gaming Türkiye alışveriş yapan var mı?

Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim VENTUS BİLGİSAYAR Güncel sahibinden ismi aero bilgisayar İfşalandıkça isim değiştirir. Hepsiburada ve trendyol ismi TRGaming adı...
  13. A

Sıfır kasa sizce güvenilir mi

14. A

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyetim

15. A

Andromeda Teknoloji̇'den Ölüm Tehti̇di̇ Alan Kullanici

16. A

Yardım TRGaming'den RTX 4070 Super aldım sizce ürün sağlam gelir mi ?

17. A

Dual kit aldın ama böyle mi yolladılar?
  18. A

Ips panel monitörümün ekranı kırıldı gigabyte g24f2

Panel demek monitorun %99u demek zaten ne bulabilirsin bulsanda sıfır monitor fiyatı çekerler. Kısaca çöpe atıp Yeni monitor alacaksın.
  19. A

Ramlar'demi sorun var anakartta mı ?

her anakart her expoyu düzgün calıstırmaz, onlarda sorun çıkmamış demek ki.
  20. A

Yardım Msi 5090 Aldım Soğutması En Kötü Kart Deniliyor Doğrumu ?

1999 dolar msrp lik karta 150.000 tl veriyor millet kafayı yemiş.
Top Bottom