Arama sonuçları: *

1. M

QCK mouse pad önerisi.

Selamlar. QCK mouse pad almak istiyorum fakat hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Razer Deathadder v2 mouse alacağım. QCK modellerinden hangisini ve niçin önerdiğinizi yazar mısınız ? Artıları eksileri de belirtirseniz sevinirim. Ortalama 300 lira bütçem mevcut. Şu an kullandığım...
  2. M

Mouse fabrika ayarına geçiyor.

Selamlar. 2.50'de adam iki tuşa aynı anda basınca fabrika ayarına geri dönüyor diyor. Ben de hp omen 600 değil 400 var ve aynı özellik benim mouseda da var. Ben zaten fabrika ayarında kullanıyorum onda sorun yok. Tek sorun şu; Bazı oyunlarda scope açmaya başılı tutup silahla tarıyorum. 3 saniye...
  3. M

HP omen 400 sol tık ve sağ tıka aynı anda basılı tutmak.

Selamlar. HP Omen 400'de sol ve sağ tıka 3 saniye basılı tutunca mouse rengi 3 kere beyaz yanıyor. Bu sanki kılavuzunda yazıyordu. Fakat internetten kılavuzunu indirdim bulamadım. Bu neyi değiştiriyordu onu unuttum. Sıkıntı silahlı oyunlarda scope açıkken sıkınca 3 saniye sonra scope kapanıyor...
  4. M

150-200 TL fare önerisi (HP Omen 400 - corsair katar pro hariç)

önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 TL arası güzel mouse var mıdır ?
  5. M

Mousenin sol tıkı çok güç istiyor.

Corsair katar pro aldım. sol tıkı sağ tıka göre daha sert. Daha fazla güç uygulamam gerekiyo. Kullandıkça sol tık daha az güç ister mi ? veya bir şekilde sol tıkı yumuşatmam mümkün mü ?
  6. M

Corsair Katar PRO alacağım güzel site var mı ?

Arkadaşlar Corsair Katar PRO alabileceğm güzel bi site atar mısınız
  7. M

Elim rahat olsun diye iyi sensörden vazgeçmek mantıklı mı ?

Omen 600ün sensörü daha iyi fakat katar elime daha iyi oturabilir. Lol oynuyorum elim rahat etsin diye iyi sensörden vazgeçmek mantıklı mı ? Bu iki sensör arasındaki farklar nelerdir ? bilekten orta parmağa uzunluk 16-17cm
  8. M

HP Omen 400 sağ tık normal mi ?

Selamlar arkadaşlar. HP Omen 400 satın almıştım bugün geldi. Sağ tık, sol tıka göre bi tık daha sert gibi hissediyorum. Yani yavaşçana sol tıka bastırdığımda hafif güc verdiğimde basıyor fakat sağ tıkta biraz daha güçlü bastırmam gerekiyor. Aradaki farkı rahatça hissedebiliyorum. Bu mouselarda...
  9. M

rampage smx r44 ile omen 400 farkları nelerdir ?

Selamlar. Rampage smx r44 kullanıyorum ve omen 400 satın aldım. Kötü mouse ile iyi mouse arasındaki farklar nelerdir ? Kötü sensör ile iyi sensör arasındaki farklar nelerdir ? bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz merak ettim
  10. M

Omen 400 800 dpi yapılabilir mi ?

soru başlıkta arkadaşlar.
  11. M

Logitech mouse padi en güzel nasıl temizleyebilirim ?

soru başlıkta arkadaşlar
Top Bottom