Arama sonuçları: *

1. Vapelord

Öneri DELL G15/G16 Laptoplarla İlgili Sorunlar

Evet, AWCC için 2024 temmuz güncellemesi gelene kadar sorunluydu, support assist hala sorunlu.
  2. Vapelord

Öneri DELL G15/G16 Laptoplarla İlgili Sorunlar

- AWCC'nin güncel durumunu geçen hafta denetledim. Sorunsuz çalışıyor. Ama sunduğu ayarlar çok kullanışlı değil. O nedenle geri kaldırdım. - AWCC alternatifi dediğiniz uygulamayı da Kasım 2023'den beri kullanıyorum. AWCC'ye gerçekten hiç gerek yok. Tüm fan ayarları bu uygulamada mevcut. Son...
  3. Vapelord

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3200A 4999TL (HOPARLÖR+PİVOT)

https://www.displayspecifications.com/en
  4. Vapelord

MSI Vector 16 Aşırı Isınma Sorunu

Doğrudur. Pazarda sahte ürünlerin de olduğunu duymuştum. Neyse ki bu satıcıda öyle bir sorun yaşamadım.
  5. Vapelord

- Viskozite yüksek olunca biraz daha avantajlı oluyor ama 2 hafta daha uzun dayanmak dışında bir fayda sağlamadı bana. Ptm7950 ile 9 ay kullandım. Sıcaklık değerleri her zaman yaptığım testte ilk günden sadece 2-3 derece fazlaydı. - Ptm7950 pad şeklinde satılıyor ama bildiğiniz termal padlerden...
  6. Vapelord

Sizdeki modelin pump-out problemi vardı diye hatırlıyorum. Macunu "Honeywell PTM7950" ile değiştirip bir de öyle deneyin. Büyük ihtimal sorununuzu çözecektir.
  7. Vapelord

Yeni aldığım laptopun fanından sesler geliyor

Sessiz modda fanlar coil whine sesini baskılamıyor demek ki. O ses ekran kartı yük altındayken hep gelir ve çoğunlukla normal karşılanmakta. Masaüstü ekran kartlarında bile olan bir durum. Üreticiler normal olduğunu söyleseler de bazı cihazlarda daha belirgin olurken bazılarında daha sessizdir...
  8. Vapelord

I7-14700hx Undervolt nasıl yapılır?

Valla başka alternatif gelmiyor aklıma hocam bol şans :cry:
  9. Vapelord

Lenovo LOQ 15IAX9 Hızlı şarj laptopa zarar verir mi?

Laptop'a herhangi bir zararı olmaz ama bataryanın daha kısa sürede aşınmasına sebep olur. Özetle zararı sadece bataryaya olur.
  10. Vapelord

Yeni aldığım laptopun fanından sesler geliyor

Uğultu dediğiniz videodaki ses 1500-2000rpm arasında dönen fan sesi gibi geliyor. İlk videodaki cızırtı da coil whine'a benziyor. Eğer devamlı gelmiyor, sadece oyunlarda geliyor ise ki ikinci videoda bu ses yok, kesin coil whine sesidir. Ama devamlı geliyor ise önce boştaki ekran kartı...
  11. Vapelord

Monster laptopuma ram yükseltmek istiyorum, kararsızım

32gb yapınca performansta çok büyük fark görmeyeceksiniz ama oyun esnasında yayın falan izlemek gibi etkinliklerde pc ferahlayacaktır. Benim önerim eski monster laptop'umda da kullandığım ürün olan ...
  12. Vapelord

Undervolt protection kapatılınca throttlestop 9.7 sürümü ile çalışması lazım.
  13. Vapelord

- Hocam msi klonu olduğu için belki şu kısayol ile advacne bios aktive etmeniz gerekiyordur: CTRL + SHIFT + ALT + F2 - Bendeki cihazda undervolt protection vardı ve kendi bios ayarlarından kapatılamıyordu. Ben de şu videodaki çözümü uyguladım. Belki sizin de işinize yarar. Harici usb ile...
  14. Vapelord

Öneri Laptop işlemci değişimi

TDP değerleri farklı. Belki sorun çıkarsa oradan çıkar. O nedenle TDP'si 35w olan opsiyonları bir kontrol edebilirsiniz, i7 3540m gibi. Bir de işlemcinin sökülebilir olduğundan emin olun çünkü üreticiye göre lehimli de olabiliyor. Bakınız; Asus X550VC-XO017H model 3230m işlemcili eski...
  15. Vapelord

G-Sync destekli ekranda V-Sync kapalıyken yırtılma sorunu

Çözümden önce g-sync'nin kullanıldığından emin olun. Bunun için aşağıda gösterdiğim ayarı açın. Oyunu açtığınızda sağ üstte yeşil renkte "G-SYNC" yazısı çıkması gerekiyor. Ayrıca V-Sync açıkken Nvidia Reflex özelliğini On+ Boost yaparsanız zaten 300FPS ile aldığınız görüntü oluşturma...
  16. Vapelord

Logitech S150 Alarak kötümü yaptım?

Hiç normal gelmedi bana. İnsanlar bu ürünün incelemesini yapmış kaliteli kayıt cihazları ile mümkün olduğunca aktarmaya çalışmışlar. Onlarda hiç böyle bir sorun fark etmedim. Belki de gerçekten ürününüz sıkıntılıdır. Alternatif ürünlere yönelin derim: https://www.akakce.com/hoparlor,1,1.html/2066
  17. Vapelord

Bu sorunu düşük, orta, yüksek gibi gruplarsak her ses seviyesinde yaşıyor musunuz?
  18. Vapelord

İade şansınız var mı? Varsa hiç uğraşmayın Z150 alın onun yerine. Veya markayı sorun etmezseniz işlevsel olarak aynı olmasına karşın 300-400₺ bandında olan Mikado, Snopy, Dark... vb markaların ürünlerine de bakabilirsiniz.
  19. Vapelord

Tamam şimdi anladım olayı. Gamepower'ın USB kulaklıklarındaki dip ses sorununa benzer bir durum yaşıyorsunuz o zaman değil mi?
  20. Vapelord

Yani laptop'a takıp kullanabilmek istemen gayet normal ve beklenen bir şey. Bu ürünün amacı o sonuçta. Olayın fiziki boyutunu araştırmadım ve bilmiyorum. Ben sadece deneyimlerimi paylaştım. Bundan yola çıkarak da fırsat bulursan bir test etmeni öneririm.
Top Bottom