Arama sonuçları: *

1. M

Yüksek ses kalitesine sahip kulaklık arıyorum

aga merakımdan soruyorum nesi bu kadar iyi? Özelliklerini anlatır mısın bana ağzım sulansın biraz :D
  2. M

Cs2 de bunny var mı?

bu topluluk sunucularında olan zaten komutla oluyor space basılı tutuyorsun benim dediğim komutsuz doğru zamanda space basılarak yapılan. csgoda böyle 6-7 zıplamalı bunny videoları görmüştüm rekabetçi maçlarda yapılıyordu ben var diye biliyodum
  3. M

Cs2 de bunny var mı?

Arkadaşımla konuşurken bi yerde cs2de bunny kaldırıldı dedi sonra da cs:goda da bunny yoktu dedi. cs2de kaldırıldı mı bilmiyorum fakat cs:goda bunny yok muydu? var olduğuna eminim doğru yapıldığında hızlandırıyordu
  4. M

Mouse pad ne almalıyım

farkettim daha dün hybrid duruyodu. Ne zaman gelir bilmiyorum
  5. M

Mouse pad ne almalıyım

bütçe yetiyorsa spirit of aim alabilirsin. Hızlı kaysın istiyorsan speed modeli, bi tık daha yavaş kaysın, kontrol edebileyim diyorsan hybrid modelini al
  6. M

CS2 istediğim skinleri deneme

ohnepixelin serverında yapılıyormuş istediklerime bakabiliyorum yine de sağ ol cansın
  7. M

CS2 istediğim skinleri deneme

Selamlar. Skinleri oyunda istediğim şekilde inceleyebileceğim bi yer var mı? Bıçakları kod ile alabiliyoruz fakat skinleri alma yok sanırım. Mesela M9 bayonet sapphire'ı denemek istiyorum fakat nasıl yapılacağını veya yapılabileceğini bilmiyorum.
  8. M

Discord değişti nasıl eski haline alabilirim?

yok hocam aynı kaldı değiştiremiyorum
  9. M

hep de böyle şeyler beni buluyor bi keresinde de youtube değişmişti hiç beğenmemiştim :D 1738789419 bu arada benim opera da değişti sizde de var mı güncelleme :D
  10. M

hocam desktop refresh ayarı bende yok ama %6 denk gelmiş nasıl oluyor bu .D %6dayım diye mutlu olmadım ki ben geri alamıyorum :Dd
  11. M

@Bartuu kanka bende o ayar var fakat değiştirince değişmiyor
  12. M

çözüm yok mu çözüüüm :D
  13. M

kuzenim güncelleme yaptı benimki gibi olmadı bir şeyi değiştirmedim de nasıl düzeltebilirim?
  14. M

🔥İndirim 20₺— Kupa

nasıl bişeydi foto atabilcek var mı merak ettim
  15. M

Kablolu Mouse Ile Kablosuz Arasındaki Fark Nedir?

kişiden kişiye değişiyor kanka birisi 40 gram civarı mouse'a alışırsa 60 bile ağır gelmeye başlar. Arkadaşımın mouse'u 155 gramdı onu kullandıktan sonra kendi mouseumu tutunca (40gram) 155 gr mouse'un balçıkta yüzdüğünü farkettim :d
  16. M

o konuda evet ama ağırlığı hesaba katarsak mouse'u ağırlaştırıyor piller 1738591210 bu arada ablama ucuz claw mouse almıştım gayet kaliteliler. Güzel f/p ürün.
  17. M

kanka pilli değil de şarjlı ise uğraşmasına bile gerek yok. 1-2 gün kullanıyorum şarj 60-70lere düşüyor. 5 dakika tuvalete giderken kabloyu takıyorum 80e falan çıkıyor inanılmaz hızlı şarj oluyorlar
  18. M

kablosuz mouselarda özgürlük hissedersin. Kablolularda sınırlanmış hissedersin ama kablosunun hafifliğine göre değişir. Mesela eskiden kablo mousepade falan sürtünce onu hissederdim kabloyu garip garip şekillere sokardım. Kablosuz mouse aldım baya rahatım
Top Bottom