Arama sonuçları: *

1. _Zaur_

Görüntü alamıyorum lütfen yardım edin

Hacı o fanı nerden bulmuşsun öyle standart dışı? sade küçük cpu fan takıp , Sonra ekran kartını yerine takıp öyle denemenden başka çaren yok gibi.
  2. _Zaur_

Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

Onlar arkadan havhav hav hav hav hav hav hav
  3. _Zaur_

Düşük fps alıyorum sistem arttırma

Ekran kartını sat o zaman üzerine ekle.
  4. _Zaur_

Oyunlarda FPS drop ve hafif takılmalar!!

RamExpo açtınsa kapat bide öyle dene
  5. _Zaur_

Pc oyun oynarken bi anda dondu kapandi ve bios ekrsni açildi ve biosta kaldı

Hızaşırtma yaptın mı? Ram İşlemci vs?
  6. _Zaur_

Düşük fps alıyorum sistem arttırma

Senin ilacın Rtx 4060
  7. _Zaur_

Öneri BU KASAYI KİMSE BİLMİYOR AMA TAM BİR F/P

ucuza Varda beğenirsin bilmem. Ben güç kaynağının diğer tarafta olan akvaryum kasalara önem veririm. Yani anakart bölümü ayrı olsun. Güç kaynağı altta olmasın. https://www.hepsiburada.com/strong-shadow-3x-120mm-rgb-reset-buton-mesh-matx-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-powersiz-pm-HBC00007NLNF3
  8. _Zaur_

Öneri BU KASAYI KİMSE BİLMİYOR AMA TAM BİR F/P

Camın alt tarafında olan ızgara fena toz tutar benden söylemesi. Bide fiyatı zannimce pahalı.
  9. _Zaur_

Aldığım oyunlar nasıl?

ben 8 dolara ne mi almıştım. Şimdide aynı fiyata sanırım. Fiyatını hakediyor zannimce. Çünkü o hisleri başka bir oyundan almadım. Seslerin çok kaliteli olmasısda adamı dünyadan koparıyor resmen. Hızlanma sesi, yavaşlama sesi, sesli asistan kızın eko yankı uyandıran sesi
  10. _Zaur_

Beyaz kasa toplamak riskli mi sizce ?

Beyaz Fıs-Fıs boya ne güne duruyor orda? Aha 10 yıl raf ömrüde var. Ram eskir ama rengi sararmaz :D
  11. _Zaur_

Fps veya shooter oyunu önerisi

Sen hard moda al oyunu sonra gör ne düşmanlar var :D Spoiler vermiyim de
  12. _Zaur_

Fps veya shooter oyunu önerisi

Bağımlılık yapar bak. Tam stress atmalık oyun RAGE 2
  13. _Zaur_

Aldığım oyunlar nasıl?

Bu oyunu almıştım zamanında. Online Uzay gemisi simulatörü. Çok fena oyun sesler ve grafikler adamı uzayda hissettiriyor. Aldığıma pişman değilim. Uzay mesafesi o kadar gerçekçi ki Warp atlaması yapmadan 2 yıla gideceğin sisteme PC 2 yıl açık kalsa anca ulaşırsın :D Warp atlaması o mesafeyi...
  14. _Zaur_

Elektrik kesintisinden sonra Ekran gelmedi

Hasar almamıştır. Elektrikler arka arkaya hızlıca gidip geldiğinde hasar almış olur. O da güç kaynağı kaliteliyse zaten önlemini alan devreler vardır bilgisayara giden akımı kesmek için.
  15. _Zaur_

Elektrik kesintisinden sonra Ekran gelmedi

Pc Statik elektrik kapmış olabilir. İlk önce pc yi elektrikten çıkar. Sonra kasa psu arkasından açma kapama düğmesini indir kapalı dursun. Sonra pc açma düğmesine 2 - 3 dakika civarı basılı tut. Sonra düğmeyi bırak Sonra Pc yi elektrike bağla Sonra psu arkasından kapattığın düymeyi hızlıca aç...
  16. _Zaur_

Her turlu oyun tavsiyesi

Rage 2
  17. _Zaur_

Sistemimde sebebi belli olmayan donmalar yaşanıyor(Windows10-11)

Ne demek. Sorunsuz günler dilerim.
  18. _Zaur_

Mavi Ekran Mavi ekran yememin sebebi nedir? (Minidump)

Sıkıntı hızlara ulaşmakta değil. O hızda daima kullanabilirmisin? XMP ye gelince kullanılır ama sistemden sisteme farklılık gösterir. Expo kullanıpta onlarca sorunlarla uğraşan az mı adam var?
  19. _Zaur_

Fotografa bakıp incelermisiniz?

Bataryası bitik demek Pil bozukmu anlamına gelir?
  20. _Zaur_

Çözüldü✓ PSU yüke binince Bilgisayar kapanıyor

Deault performance tuning have been saved söylemiyormu orda? Peki sen eski versiyon driver bulmalısın sanırım. Biraz bıktırır belki ama illa bulursun.
Top Bottom