Arama sonuçları: *

1. RPchepfoxCS

Ajazz AJ159 apex kasma sorunu

firmware güncelle. bendede apex var 8khz hiçbir sıkıntı yok sana gelen ürün ya güncel değil yada sistemsel veya cihazında sorun var.
  2. RPchepfoxCS

Yardım Ajazz Aj159, Apex vs Pro

apex al
  3. RPchepfoxCS

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

güncelleme niteliğinde konuya son kez yazıyorum. 8khz de şarjı günlük/oyun tarzında 2 gün 10 dakika gidiyor. bu sefer dock şarj bitişini doğru gösterdi fakat şarj alış seviyesi hala hatalı 5dk lık şarjda yarısı dolmuş olarak gösteriyor. normal hali 2 saatte fulleniyor. yukarda bahsettiğim şarj...
  4. RPchepfoxCS

mouse haraketlerin daha sık işleniyor. işlemcin yeterliyse akıcılık kazanırsın.
  5. RPchepfoxCS

apex için geçerli o 1730908367 driver parameter kısmından
  6. RPchepfoxCS

https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
  7. RPchepfoxCS

Evet 1730872095 2-4khz şarj ne kadar gider bilgim yok. 8khz şarj testi yapıyorum. Şarj bitmeye yakın takılmalar başlar(8khz)
  8. RPchepfoxCS

Driver = yazılım. Tahminimce kronik ajazz ın klavyesinde’de aynı sorunu yaşayan var. Ajazz ürünlerinin şarj bilgisi bozuk
  9. RPchepfoxCS

arkadaş driver kapalıyken şarjda mouse un hangi değerlerde olduğunu gösteriyormu diye sormuştu. ürünün dock ve yazılımdaki şarj değeri bozuk. sürekli 4-8 khz karışık kullanıyorum. ürün düşük şarj seviyesine yakınken veya şarj seviyesi (dock ta %40 seviyesindeydi fakat tahmınımce 5-10 kalmıştı)...
  10. RPchepfoxCS

şarj düşüşlerindeki kasma dışında sıkıntı yok.
  11. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

eşe dosta bir sorayım ihtiyacı olan çıkmaz ise satarım.
  12. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

2 tane almıştım ikisininde garantisi başlatılmış olarak bilgi geldi bu aşamadan sonra iptal olucağını düşünmüyorum
  13. RPchepfoxCS

oto f5 de site geldiği gibi atıyorum sepete kart bilgisini girip aldım acelede etmedim
  14. RPchepfoxCS

konudaki ürünü aldım az önce ara ara stok geliyor. teknosada geçen ayda iphone kılıfı düşmüştü böyle ucuza almıştım gelmişti bir ümit belki buda gelir
  15. RPchepfoxCS

3-4 gün sonra belli olur durumu. şuanlık sıkıntı yok
  16. RPchepfoxCS

ışık sadece şarj olurken veya bitmesine çok az kala yanıyor. şarjın ne kadar kaldığını ışık yanana kadar bilemiyorsun çok büyük bir sorun. oyunun ortasında ışığı yanıp bitmesini istemezsin.
  17. RPchepfoxCS

2 saat oldu neredeyse şimdi fullendi. not aldım saati. 8khz e çektim bakalım kaç gün gidecek. dock ile yazılıma değil mouse üstündeki ışığa bakın.
Top Bottom