Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Çözüldü✓ HDD Caddy çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar hocamın laptobuna (Sony SVE1511W1ESI) SSD ve HDD Caddy taktım. SSD'yi laptobun normal girişine taktım. HDD'yi HDD Caddy'e taktım ama bir türlü aktif edemedim. Bilgisayar açılırken çalıştığını duyuyorum ama erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? BIOS'ta da göremedim...
  2. Emre Zengin

15 senelik Lenovo 3000 G530'a RAM takviyesi yapmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar baya eski laptop ama halen iş görüyor. Yazın James Donkey SSD'mi bu laptoba taktım ve NTLite ile düzenlediğim Windows 10'nu kurdum. Laptop akıcı çalışıyor. Şuan içinde 2+1 GB 667 MHz DDR2 RAM takılı. Laptop maksimum 2x2 4 GB (büyük ihtimalle 800 MHz) RAM destekliyor. Sizce 300...
  3. Emre Zengin

Lenovo 3000 G530 Şu parça nedir?

Merhaba arkadaşlar az önce 14 yıllık laptobun içini söktüm fakat şurda sakız gibi bir şey yapışmış bunun görevi nedir? Dahili ekran kartı olabilir mi? Laptop şu zamana kadar full Geforce 9300M GS ile çalıştı. @Mehmet Yılmaz
  4. Emre Zengin

Lenovo 3000 G530 hangi Windows sürümü kurulmalı?

Merhaba arkadaşlar. Evde bir tane yaklaşık 13 yıllık bir tane laptop var. Windows 7 Ultimate kurulu. 2020 Ağustos ayının başında kurmuşum. Bu bilgisayara Windows 10 Home kurmayı düşünüyorum ama ağır gelebilir. Hangi Windows sürümünü önerirsiniz? Bilgisayar kasıyor, kardeşim Online eğitimde...
  5. Emre Zengin

HP 15-DB0062NT nasıl temizlenir?

Merhaba arkadaşlar. Benim bir tane laptopum var. Geçen bunu kullandığımda aşırı düşük performans alıyordum. En son bu laptopu geçen yıl eylül'de babamla beraber açmıştım. RAM takviyesi yapmıştık. Bataryası filan bu durumda değildi. Bu yüklediğim ilk 2 resim 18 Ekim 2020'nin fotoğrafları...
Top Bottom