Arama sonuçları: *

1. I

HDMI NO SIGNAL HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR

hocam kendi kendine cozulmustu tekrar basladı cozebildiniz mi?
  2. I

Bilgisayarın ekranı gidip reset atınca ekran kartı devre dışı bırakılıyor

hocam hdmi kablosuna kadar değiştirdim ddu ile silip deneyebilecegim surumleri denedim win ctrl shift b ile restartta attım ancak işe yaramadı
  3. I

Bilgisayarın ekranı gidip reset atınca ekran kartı devre dışı bırakılıyor

Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ekranda HDMI NO SIGNAL yazıyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum. Etkinleştir diyorum düzelmiyor...
  4. I

Sistem HDMI no signal hatası veriyor ve yeniden başlatmadan düzelmiyor

Bir şeyler izlerken, oyun oynarken veya normal takılırken bile 2 ekranımda birden gidiyor HDMI no signal yazıyor ve geri gelmiyor. Ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Bu olayın sonunda reset atmadan bilgisayar düzelmiyor reset attıktan sonra ekran kartı devre dışı kalmış oluyor aygıt...
  5. I

Rust oynarken ani FPS düşmeleri meydana geliyor

Rust oynuyorum ancak saga sola donunce falan FPS aniden dusuyor, drop yiyor. Ayarı düşürmeyi arttırmayı falan denedım ancak hepsinde aynı sorun, nasıl çözebilirim? Sistemim https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/
  6. I

Steam Trade URL hatası

Bu hatayı alıyorum ancak her şeyi doğru yaptım.
  7. I

20K Hazır Sistem önerisi

20k'ya önerebilir misiniz sistem
  8. I

20K Hazır Sistem önerisi

DDR4 değil mi hocam bu
  9. I

20K Hazır Sistem önerisi

Ne önerirsiniz DDR 5 olur mu bu fiyatA?
  10. I

Windows arama penceresi yüklenmiyor.

hocam internette sorun yok win 10 benim res atıp deneyecegım sımdı 1728153552 İşe yaramadı hocam.
  11. I

Windows arama penceresi yüklenmiyor.

Burada ne ararsam arayayım böyle kalıyor. Ekran kartımı güncelledim ve böyle oldu. AMD RX 6500 XT.
  12. I

Bu sisteme hangi ekran kartını alabilirim?

3060 Düşündüğümden pahalıymıs en iyisi bunu satıp hazır sistem almak maximum 25k düşünüyorum. Hazır sistem için.
  13. I

islemci olarak hangisi hocam
  14. I

Hocam peki suanki sisteme 3060 alırsam anakarta uygun almam gereken işlemci ve powersupply hangisi?
  15. I

Hocam diyelim ki bilgisayarınız yok ve 20k ya alacaksınız alacağınız ne olurdu kendinize alacaksınız gibi düşünelim
  16. I

hocam amd ekran kartı istemiyorum kesinlikle nvidia ile önerebilir misiniz 1726058304 Hocam sattım diyelim üstüne ekleyip 20.000 zor olabilir ama buldum diyelim 20.000'e nasıl bir sistem olabilir?
  17. I

20kya nasıl bir sistem alabilirim hocam parcaları atabilir misiniz? ve bu sistem ne kadara gider? 1726058107 benım anakartım ve power supplyim icin 3060 ve r5 5600 uygun mu?
  18. I

MSIPRO H410M-BMSI PRO H410M-B 2933MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI VGA mATX Anakart 3060 aldığım durumda işlemci ne almam gerekir?
  19. I

Sistemim bu tüm parçalar aynı: https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/ Nvidia bi ekran kartı almak istiyorum bu sistem için en uygun hangisi olur? Ayrıca bi ssd önerebilirseniz çok iyi olur sata ssd olabilir. Teşekkürler.
Top Bottom