Arama sonuçları: *

1. Skynel

SE-224XTS mi yoksa FROZN A410 mu

Dostlar acil ikisinden biri sizce hangisi 14600kf ve B760m pg riptide'da kullanılacak
  2. Skynel

ACİL Sıvı Soğutucu 3 Pin Pompa Kablosunu Nereye Takacağız

Dostlar tek kablo kaldı o da bu Aio giriş yok anakartta şöyle atayım B650m Riptide
  3. Skynel

Fan Kablolarını Nereye takacağım

Dostlar selam elimde 2 tane kablo kaldı nereye bağlayacağımı bilmiyorum Pompadan kalan kablo 3-Pin Fanlardan kalan kablo 4 pin: Anakartım: MSI B550 Gaming Edge
  4. Skynel

T6 Ultra Performansı

Dostlar selam T6 Ultrayı zar zor bir şekilde de olsa taktım şuan kullanıyorum boşta ki forumda takılırken ki hızları 32 derece ama bir anda 42'ye çıkıp tekrar 32'ye düşüyor sonra tekrar yükseliyor falan filan ama bu şekilde ilerliyor az önce Furmark'ta ki CPU Burner testinde 56 derecedeydim yani...
  5. Skynel

T6 ultra fan nasıl takılır

Ya dostlar takmayı deniyorum takamiyorum bir kancasi tamam diğer kanca olmuyor ulasmiyor oraya kadar bir de hangi tarafa takicam doğru fan yeri neresi onu anlamadım ters mi takıyorum doğru mu
  6. Skynel

T6 Ultra'nın Fan Girişleri Nereden Yapılıyor

Dostlar ışıklandırması için falan ayrı bir kablo varsa nereye takacağım Bir de işlemci üzerinde ki termal macunu ne ile sileyim
  7. Skynel

T6 Ultra Almalı mıyım?

Dostlar selam şuanda T6 Ultra alabilirim ama aklımda sanki farklı bir şey var gibi ama gelmiyor işlemcim R5 3500x 4.1GHz'e kadar OC yaptık @baltazar ile alıp darboğaz olan ekran kartımı OC ile düzeltmeye mi çalışsam klavyem yok çok eski yani ama Max 250 bütçem var ne yapsam bilemedim
  8. Skynel

250TL Laptop Soğutucusu Önerisi

Dostlar ne önerirsiniz
Top Bottom