Arama sonuçları: *

1. Skynel

B650m Gaming X AX Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLFNZZTW/ref=asc_df_B0BLFNZZTW1689240600000/?creative=380333&creativeASIN=B0BLFNZZTW
  2. Skynel

4500TL Anakart + İşlemci Önerisi

Dostlar 5600G'yi yaşadığım sıkıntılardan ötürü iadeye gönderdim kabul olursa Aynı şekilde anakartada iade talebi oluşturdum gelip alacaklar ikisininde iade talebinin kabul edileceğini düşünürsek Bana hem AMD kanadında hemde İntel kanadında Anakart + İşlemci önerir misiniz
  3. Skynel

Kablolama Hakkında Yardım

Dostlar ARGB kablolarını nasıl bağlayacağım konusunda en ufak fikrim yok lütfen yardım 6 tane argb kablosu var neyi nereye takacağım bulamadım yardım edin lütfen Anakart: B550 Aorus Elite Kasa: XPG Battlecruiser
  4. Skynel

ARGB Kablolarını Nereye Bağlayacağım

Dostlar selam kasanın içinde bir sürü kablo var güç kaynağı haricinde nereye Bağlayacağım bulamadım özellikle argb girişleri hakkında en ufak bilgim yok nere baglamaliyim bir sürü uç var 1615457715 Anakart b550 aorus elite Kasa XPG battlecruiser
  5. Skynel

B550 Aorus Elite 5.Nesil Destekliyor mu?

Dostlar selam aklıma takıldı şuan B550 Aorus Elite standart hali 5.nesil destekliyor mu desteklemiyorsa Q-Flash desteği var sanırım Q-Flash ile nasıl bios güncelleyebilirim.
  6. Skynel

B550 Aorus Elite Aldım Alınır mı?

Dostlar çeşitli sebeplerden b550 aorus elite almak zorunda kaldım ama incelemesini bulamadım 1250TL'ye iyi bir anakart mıdır?
  7. Skynel

1200TL Anakart Önerisi

Dostlar 1200TL'ye B550 a Pro sipariş ettim Amazon germanyden ama tam tamına 8 gün oldu hala kargoya verilmedi sizin önerebileceginiz bir anakart var mı Max 1200 daha üstüne cidden çıkamam ne olur ne olsun bekleyeceğim yine ama bir sıkıntı var belli ekran kartı bile 4 günde verildi.
  8. Skynel

Anakarta Hangi Güncellemeyi Kurmalıyım?

hangisini kurmalıyım beta mı yoksa bir altındaki mi
  9. Skynel

Gigabyte b450m h nasıl bir anakart

Hazır bir sistemde bu anakart var degiştirilmiyor alınır mı
Top Bottom