Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Mavi Ekran Oyun Oynarken Mavi Ekran

Sürekli olmasa da arada bir mavi ekran yiyorum ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı. Dump dosyası okumayı bilmediğimden aşağıya link bıraktım anlayan varsa yardımcı olabilir mi? https://drive.google.com/drive/folders/1ESnPzZj-gm9hXNexh0eimc_lcwzlzsEl?usp=share_link
  2. stereohearts

Valorant Hata Mesajı Vermeden Kendi Kendine Kapanıyor

İlk başta hata vermiyor sanıyordum ama otomatik bir hata kopyalamış sanırsam, yapıştır yapınca bu kod çıkıyor: Fatal error! Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xffffffffffffffff IP: 0x00007ffbd56bea32 0x00007ffbd56bea32 (module + 0x000000000008EA32)...
  3. stereohearts

Mobil Gtx 1650 4k oyun?

Laptopumda gtx 1650 var ve televizyona bağlayarak gamepad ile pes 2021, dying light ve shank 2 oynamayı düşünüyorum. Shank 2 rahat oynarım ama diğer oyunlardan emin değilim. Sizce oynayabilir miyim? Oynarsam hangi ayarda
  4. stereohearts

Darboğaz Tespiti Nasıl Yapılır ? (Temel)

En basit darboğaz testi yapabileceğiniz site aşağıdadır. Bu site birçok işlemci ve ekran kartının birbirleriyle uyumlu olup, olmadıklarını ve yüzdelik biçimde alacağınız darboğaz miktarını hesaplıyor. UYARI: Sonuçlarda darboğaz almasanız bile sisteminizde hala darboğaz ihtimali var. Çünkü...
  5. stereohearts

Çözüldü✓ Yardım Driver Güncellemesinden Sonra Mavi Ekran

Ekran kartı sürücüsünü güncelledim ve bir de update üzerinden özellik ve kalite güncelleştirmeleri vardı onları yükledim bu hatayı alıyorum. Sonsuz döngüye girdi güvenli moddan açtım ekran kartı sürücüsünü sildim kalite ve özellik güncelleştirmelerini sildim yok bana mısın demiyor açılmıyor...
  6. stereohearts

Alt+Tab atınca ekranda beliren kırmızı kareler

Oyun oynarken alt tab attığımda ekranımda aşağıdaki gibi kırmızı kareler beliriyor. Sorun ekran kartından mı yoksa yazılımsal bir şey mi. Çözümü varsa yardımcı olur musunuz ?
  7. stereohearts

Çözüldü✓ Ekran tazeleme hızım 120hz R6 Siege ise 60hz algılıyor

Oyun içinde ayarlarda 60 olarak gözüküyor ve değiştirme seçeneği sunmuyor kafayı yiyeceğim hiçbir şekilde çözemedim bunun çözümü nedir ? 1608324797 @Abdullah Hacıgül bi bakar mısın abi
  8. stereohearts

Çözüldü✓ Monster Abra A7 V12.1 Driver Power State Failure Hatası

Alalı 2 gün oldu içindeki tüm driverlar vs güncel ve bu mavi ekran hatasını alıyorum. Minidump dosyası bu. Lütfen yardım edin kafayı yicem hiçbir yerde çözüm bulamadım
Top Bottom