Arama sonuçları: *

1. T

Poco x7pro mu Samsung s24 fe mi?

Yakin zamanda telefonumu yenilemek istiyorum şuanda m23 5g kullanıyorum s24 fe mi almak daha mantıklı daha uzun gider poco x7 pro mu sizce?
  2. T

En fazla 25 bin tl telefon önerisi

Teşekkür ederim
  3. T

En fazla 25 bin tl telefon önerisi

Anlık olarak m23 5g kullanıyorum 2.5 yıl oldu yavaştan yeterli gelmeye başladı eşim desteği olan yeni güncel bir telefon almak istiyorum max butcem 25k öneride bulunur musunuz?
  4. T

Banayeniden gaming laptop alınır mı?

Sıfır al teknolojide 2.ele guven olmaz bide alma şansın varsa 4060 al
  5. T

Cd key almak mantikli mi?

Bahsettiğiniz site keyleri değil direkt oyun alınacak yerleri gösteriyor
  6. T

Kabasakal kötü mu ki
  7. T

Bu kadar ucuz olması garip geldi bana Bi emin olamadim açıkçası
  8. T

Az önce karşıma çıktı kabasakalda vs bazı oyunların tr içi CD keyleri absürt derecede uygunken bazıları pahali oyun sayısı sınırlı ancak indirimler gerçek gibi duruyor bu CD keyler güvenilir midir mağazadan almak yerine key almak daha mı mantıklı?
  9. T

Hangi tableti almaliyim?

Nerden aldınız 2.el alınır mı birde bütün klavyeli kilif vs aksesuarlarla ne kadara geldi
  10. T

Hangi tableti almaliyim?

Memnun musunuz hocam Bi sorunla karşılaştiniz mi şarj süresi vs nasıl? 1733676202 9.nesil ipadler iyi mi ki hocam?
  11. T

Hangi tableti almaliyim?

Çok para
  12. T

Hangi tableti almaliyim?

Çok abartmadan işimi görecek Bi tablet arıyorum tercihen ekranı büyük olsun film izlemeyi severim ders videosu için sunu hazırlamak için kısaca okul ve film izlemek için kullanicam samsung galaxy s9 fe+ dikkatimi çekti sizce o fiyat bandında daha iyisi var mı?
  13. T

Iskandinavyaya tur yapmaj istiyorum bilgi verebilir misiniz?

En güzel zaman diyorlar hpcamyaz için zaten genelde soguk olduğundan max 1 2 ay sıcak kalıyor
  14. T

Bundan önce tek başıma finlandiyaya gidip 4 gün sonra return ticketimı kalacağım yeri göstererek sorunsuz geçtim sorun olacağını düşünmüyorum zaten gidiş dönüş biletleri ve orda gideceğimiz vapurların biletlerini vs gösterebilirim sorun olmaz kuzenlerim Fin vatandaşı benim sorum kaç euro...
  15. T

İlk olarak ben 17 yaşında Bi lise öğrencisiyim seneye yks var bu yaz da ilk önce finlandiyaya kuzenlerimin yanına ordan da İsveç Norveç Danimarka ve estonyaya gidip gezip görmek istiyorum hususi pasaporta sahibim yani vize sorunum yok burdan finlandiyaya daha doğrusu iskandinavyaya gitmek için...
  16. T

Bu kulaklıklar alınır mı?

Bütçenizi arttırabilirseniz ömürlük razer blackshark v2 x var bende kullanıyorum bence çok iyi 1800 civarı ama
  17. T

Bu kulaklıklar alınır mı?

Amacın oyun oynamak mi
  18. T

Masa tenisi raket önerisi

Hocam çok değil mi inceden ya emin olamadim
  19. T

Kaleci eldiveni önerisi

Paran sağlamsa adidas predatorlar iyidir uhlsport eldivenleri iyidir ama hic biri omurluk degildir eldicenler kolay yipranan seyler yapacak bir sey yok
  20. T

Masa tenisi raket önerisi

Bundan önce timo boll black kullanıyordum zamanla biraz asindi top tutumu vs gitmeye yüz tuttu butcem 3500 e kadar çıkabilirim daha hafif ve spininin kuvvetli olmasını istiyorum öneride bulunabilirseniz çok sevinirim
Top Bottom