Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Dini Kurumlar Nasıl İşlemeli?

Türkiyedeki Diyanet kurumunun aslında yazılı görevi tüm dinleri temsil etmek. İslam diyince 1000 farklı mehzebe düşünceye ayrılıyor. Sen şimdi diyanet olarak sadece islamı, islamında ötesinde sadece 3 5 düşünceyi esas alarak insanlara muamele edersen bir topluluk "hala beni temsil etmiyor bu...
  2. Mırnav

Ama öyle dersen temsil edilmek istenilen topluluk bir şekilde yasa dışı toplanır ve tarikatleşir. Bu tarikatler de ki yöneticilerde tarikatlerinin amaçları ayağıyla terör eylemlerinde bulunabilir.
  3. Mırnav

Resmi Kurum Şeklinde, vergilerle beraber, kontrol altında mı yönetilmeli, yoksa Vakıf tarzı; el emek, yordamla mı işletilmeli. Şu anki liyakatsiz durumdan bağımsız olarak gerçekten layığıyla çalışan bir sistem olarak değerlendirmenizi rica edeceğim.
  4. Mırnav

Çürüdük mü? Sonu ne Olacak?

Bozulmayı köküne kadar hissedebiliyorum. Gerek insani, gerek çevresel olarak. Artık yapılan iyilikler gözüme batmaya başladı. O kadar nadirler ki denk gelince iyilik yapan kişiye sarılasım geliyor. Artık iyilik kavramı da değişti. Eskiden iyilik "toplum adına yapılan katkı" iken zamanımızda...
  5. Mırnav

Dil Pekiştirmek İçin Uygulama Önerisi

Tabi tabi, öğrenmek isterim.
  6. Mırnav

İlk defa duyuyorum. Bi bakacağım.
  7. Mırnav

Lol oynuyorum mousepad alacağım

"ŞAHSEN" lolde mouse ve klavyenin kabul edilebilir alt sınır dışında bir önemi olmadığını düşünüyorum. Kafanla ve alıştırmaya iyi klavye, mouse pad, mouse'u olandan farksız olacağına inanıyorum.
  8. Mırnav

Dil öğrenmek için pekiştirme yapmam gerektiğine kanaat getirdim. Birileri bana tecrübeleriyle birlikte dil pekiştirme uygulaması önerebilir mi? Duolingo'nun başlangıç aşamasında orta seviye seçtim ve 20 dk bi ön inceleme yaptım. İnanılmaz inanılmaz basit geliyordu. Sadece başı mı böyle?
  9. Mırnav

İngilizce Öğrenmeye Nereden/Nerede Başlanmalı?

Deneyeceğim hocam.
  10. Mırnav

İngilizce Öğrenmeye Nereden/Nerede Başlanmalı?

Son zamanlarda oyunlarda geçirdiğim süre azaldı. Zamanımı değerlendirmem lazım. İngilizce şart. Boş vaktimde ayırabileceğim bir şekilde ingilizce öğrenmek istiyorum. Duolingo yeter mi? Dili öğrendiğini söyleyen biri tecrübelerinden bahsedebilir mi? A2 ingilizce seviyesinde olduğumu düşünüyorum...
  11. Mırnav

Crackli Subnautica Açılmıyor

Saldım artık.
  12. Mırnav

Olmadı.
  13. Mırnav

20 kere sildim tekrar yükledim. 1738395809 RTX 3050 + i3 12100f Donanımsal olarak zaten oyunu çok rahat açıyor. 1738395903 Yakın zamanda hiçbirşey silmemiş. 1738395999 Hatta indirdiğim bağlantı şu:
  14. Mırnav

Hala şu adamları görünce aklıma şu kutsal video geliyor: 1738395049 Konuyla alakalı bir şey dışında herşeyi konuşuyoruz
  15. Mırnav

Çözüm arıyorum, alternatif değil!
  16. Mırnav

Kullandığım crack steam dosyalarının açılmış hali. Yani crack dosyasını çalıştırdığımda steam açılıyor. Coop girmek için kullandığım coop programı sadece steam üzerinden coop'a izin verdiği için mecburen steam üzerinde açılan crackini kullanmam lazım. Yani anlayacağın alternatifi yok.
  17. Mırnav

Her turlu oyun tavsiyesi

Last of us part 1'i bitir. Tadı damağında kalacak, 2 ay sonrada 2.'si çıkacak PC'ye
  18. Mırnav

Hiçbir şekilde crack kullanımı övülmemiştir. Crack kullanmayın. (Ben deliyim) Oyunu açıyorum. Görev çubuğunda 2-3 sn duruyor. Aynı zamanda ekran da donuyor. Ardında kapanıyor. Neden acep? Arkadaşta tak diye giriverdi.
  19. Mırnav

Modlanabilirliği Yüksek Olan Oyunlar

İnanır mısın online fps hiç sevmem.
  20. Mırnav

Modlanabilirliği Yüksek Olan Oyunlar

Modlara bayılırım. Sağlam bir temel sunan oyunu istediğin gibi şekillendirmek o oyundan alacağım zevki arşa çıkarır. Yıllardır Minecraft modlayarak yüzlerce saatimi gömdüm ve hala eğlenceli geliyor. Lakin artık farklı bir şeyler arıyorum. Stardew valley'i de modlarla beraber 200 saati aşkın süre...
Top Bottom