Arama sonuçları: *

1. Remi

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Bu kanallardan uzak durmak lazım sırf vakit kaybı
  2. Remi

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

ya sezgici olursun sana bir şeylerin işaret olarak geldiğini düşünüp iman edersin ya mantıkla bir sonuca varmaya çalışırsın. mantığın varabildiği nokta tanrının varlığı veya yokluğuyla alakalı herhangi bir kanıt sunmuyor bu noktada sezgiciliğe geliyor konu. benim şahsi görüşümü merak edersen din...
  3. Remi

🔥İndirim 🔥Eti Cicibebe Bisküvi 1000G 100.79TL🔥

Forumun %90ı hb premium kullanıyor belirtmeye gerek yok bu tarz şeyler çoğunluğa göre belirtilmeli 1739749821 Bonuslarla iyice ucuza geldi teşekkürler
  4. Remi

Asgari Ücretli Sistemi için kalite kontrol yapar mısınız?

Sağlamaz diye bir şey söylemedim, sistem çalışır diyorum ama sağlıklı bir build değil o zaman 5090lı sistemlera a620 takalım 5090 ve r9'u olan adam napacak overclocku hemde fiyattan kısmış oluruz
  5. Remi

VRM modülleri yetersiz kalabilir güç beslemesi konusunda ayrıca ısınma problemi yapar çünkü anakartın mosfetleri yetmez soğutmaya bilgisayar çalışır onda bir sorun olmaz ama hem sağlıklı olmaz hem de ömrü biraz daha kısa olur
  6. Remi

PSU'da çok detaya gerek yok Watt'ı 750 olsun en az markası da MSI FSP High Power tarzı bilinen markalar olsun, B650 Ryzen 9ları da besler ama bu durumda üst seviye bir b650 almanı öneririm TUF, ROG, AORUS MASTER gibi, giriş segmentideki gene çalışır ama dengeli olmaz. Gerekirse sistemi bir iki...
  7. Remi

İlk başta Anakartı b650 seçmeni öneririm ramleri 8gb modül olarak değil 16gblik modül olarak almanı öneririm. PSU'yu da kesinlikle değiştir gerekirse işlemciyi 7500f yap ekran kartı da 4070 öneririm
  8. Remi

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

Konuyu kökten çözmüş olduk gayet okey
  9. Remi

estağfurullah gel sende sen niye yalnız takılıyosun
  10. Remi

Stardew'e geri başlamaya karar verdim konunun sonunda
  11. Remi

Ben Rusttan ziyade DayZ oynuyorum onları toplasan 300-400 saatim falan vardır 10-20k değil çok şükür O adamı 800 kişilik sunucuda solo kaldığı videosundan tanıyorum psdfgdsfhsdfghjs gayet iyidir a1dan var bildiğim o da böyle manyak sayılır rustta çok fantastik şeyler yaşadım base kurduğumda...
  12. Remi

O insanların emekli özel harekat olduğunu düşünüyorum ben oynarken karşıma adam çıkınca elim ayağıma dolanıyor genelde boşa gidiyor lootum
  13. Remi

Evet öyle genelde 3, 4 kişiden aşağısıyla oynanmamalı diye düşünüyorum epey sıkıntı yaratıyor.
  14. Remi

Kişisel tercih gibi evet zaten şaşırdığım konu da daha çok üni okuyanlardan görüyor olmam bu ütopik 20-30klık oyun saatlerini, mezuna kalmış ya da okumayanlardan bile neredeyse hiç görmüyorum bu kadar saati, ben maks 2-3 saat ayırabiliyorum onu da muhtemelen full+full Stardew'e ayıracağım
  15. Remi

Onlar gene belki anlaşılabilir onların işi sonuçta gelirlerini buradan kazanıyorlarda millet üni okurken ya da çalışırken nasıl bu kadar oyun oynayabiliyor hiç bilmiyorum
  16. Remi

20k saat yaklaşık 2.5 sene yapıyor 20 yaşında biri 20k saat oynamış olsa toplam hayatının %12sini tek bir oyuna harcamış oluyor 2-3k saatten sonrası ruh hastalığı
  17. Remi

İlk başları böyle sıkıcı sonra ama üs yapıp birde üs yağmalamaya başladığında açılıyor bir kez ölünce her şeyin gittiğinden en baştan başlaman gerekiyor bu yüzden her an aşırı dikkatli olman gerekiyor bu seni bayağı adrenaline sokuyor ve birilerini öldürüp baselerini yağmaladığında onlarında en...
  18. Remi

4 hafta sonra sen temsili Bende bazen overreact verdiğimden ses yalıtımından ötürü geceleri oyun oynayamıyorum anlayabiliyorum bir nebze geçmiş olsun bir gün çözülür umarım
  19. Remi

Dünyanın bu kadar bonkör insanlara ihtiyacı var kral kahkaha attım okurken, ben envanterimde yer yok diye denize atmıştım altın seviye balıklarım gitmesin diye Hayatını mahvetmek istersen denenebilir denendi onaylandı
  20. Remi

Ne demek rica ederim Ps 2 grafikli veya piksel korku oyunları aşırı eğlenceli oluyor atlıyorum bende Ah be tanıdık geldi bu, hangi oyunları aldın bende varsa oynayabiliriz
Top Bottom