Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Öneri Direksiyon Seti önerisi

Sıfır alacaksan vitesli Logitech G29 öneririm. İkinci ele yönelebilirsen Thrustmaster 300 öneririm. G29'a göre çok daha iyi bir hissiyatı var. Ben şu anda aktif olarak T300 kullanıyorum ve T300'e geçtiğimden beri G29 oyuncak gibi gelmeye başladı. Ancak yanında vites yok, ayrı olarak alman...
  2. Emir Aydın

F/P Direksiyon Set Önerisi

Thrustmaster T80 görünüş olarak iyi dursa da fiyatına göre mantıklı bir set değil. 240 derecelik dönüş açısı var. 240 derecelik bir direksiyon seti alınacaksa ikinci elden 1750-2000 TL civarına Logitech Momo da aynı işi görür.
  3. Emir Aydın

Elbette Thrustmaster T300 en iyisiydi. Bunu her zaman söylerim, Thrustmaster T300 kullandıktan sonra Logitech G29 bana oyuncak gibi gelmeye başladı. Şu anda da aktif olarak T300 kullanıyorum ve gayet memnunum. Çift kayışlı bir sisteme sahip olduğu için G29 gibi dişli sisteme sahip direksiyon...
  4. Emir Aydın

Linkler düzenlendi.
  5. Emir Aydın

3000 TL'ye İkinci El Rampage V900-S Alınır mı?

Fiyat/performans açısından başlangıç için iyi bir tercih olur.
  6. Emir Aydın

Yanında H-vitesi de mevcutsa normal fiyat, alınabilir.
  7. Emir Aydın

İkisi de alınır. Mümkünse G29 al çünkü daha yeni bir set ancak ucuza G27 bulursan onu da alabilirsin. Daha eski olmasına rağmen G29 ile aralarında pek bir fark yok. Çok benzerler ve hissiyatları hemen hemen aynı.
  8. Emir Aydın

Bence o direksiyon seti için 3000 TL ucuz değil. Şu anda 1500 TL filan olsa anca fiyatını hak ediyor derdim. Çünkü kullandım ve gerçekten çok kötü bir set. İyi bir set olduğunu varsaysak bile dediğim gibi pedalları kolay bozuluyor. Ben kullanıp sattıktan sonra sattığım kişi bir süre sonra...
  9. Emir Aydın

Neden önemli değil?
  10. Emir Aydın

Alınmaz, iyi bir direksiyon seti değil. Malzeme kalitesi iyi değil, dolayısıyla pedalları kolay bozuluyor. Bazı oyunlarda uyumsuzluk yapıyor. En önemlisi Force Feed Back özelliği yok. Bütçen ne kadar?
  11. Emir Aydın

6000 TL'ye İkinci El Direksiyon Seti Önerisi

Rampage V902'nin malzeme kalitesi çok kötü. Pedalları ve vitesi çok kolay bozuluyor. Bir direksiyon seti için en önemli özellik olan Force Feed Back yok. Ayrıca bazı oyunlarda uyumsuzluk yapabiliyor. İkinci elde bütçen dahilinde Logitech G27 bulunabiliyor ve gayet iyi bir direksiyon setidir. Bir...
  12. Emir Aydın

7500 TL'ye İkinci El Direksiyon Seti Önerisi

O bütçede Logitech 27 alınmasını öneririm. Başlangıç için gayet iyi bir set. G29 ile aralarında pek bir hissiyat farkı yok diyebiliriz.
  13. Emir Aydın

Fsp Hydro K Pro 750W Güç Kaynağı RX 6900 XT İçin Yeterli Olur mu?

Ürünün görsellerinde bile 4 PCI-E güç kablosu gözüküyor. Belli ki bir hata var, müşteri hizmetleriyle konuşup iade talep edin.
  14. Emir Aydın

Vitesli ve debriyajlı istiyorsan fiyat/performans anlamında tavsiyem ikinci el 6000-9000 TL arasında Logitech G27 veya Logitech G29 olur. Vites ve debriyaj olmasa da olur dersen ikinci el 4000 TL bandında Logitech Driving Force GT (DFGT) öneririm. Direksiyon seti konusunda sıfır yerine ikinci el...
  15. Emir Aydın

Yardım Direksiyon Seti Alırsam Laptop Ekranı Küçük Gelir mi?

Sıfır alacaksan o bütçede herhangi bir direksiyon seti önermem. İkinci ele yönelebilirsen biraz zor olsa da pazarlıkla vesaire 6000 TL'ye Logitech G27 bulunabilir. Bulamazsan Logitech Driving Force GT (DFGT) modeline bakabilirsin. Onu da 4000 TL civarına bulabilirsin.
  16. Emir Aydın

Yardım Direksiyon Seti Alırsam Laptop Ekranı Küçük Gelir mi?

15.6 inç laptop ekranı normal oyunlarda yeterli gelir çünkü ekrana o kadar da uzak olmaya gerek kalmıyor. Ancak direksiyon seti kullanmak istediğinde ekran mecburen uzakta kalacak. Aşağıya örnek bir fotoğraf bırakıyorum. O kullanıcı biraz uzağa koymuş, sen elbette daha yakında ve laptopun altına...
  17. Emir Aydın

RX 6600 İçin 550W PSU Yeterli Olur mu?

Rahatlıkla yeterli olur.
  18. Emir Aydın

Logitech G29 İle Uyumlu Shifter Önerisi

Aynı fiyatlara başka bir alternatifi yok. O kadar kalitesiz bir vites değil. Kullanıma bağlı olarak zamanla eskiyor ve bahsettiğin gibi vites geçişlerinde sıkıntı olabiliyor. İkinci ele yönelebilirsen Thrustmaster TH8S alabilirsin. 4000 TL'ye bulunabiliyor ve tüm direksiyon setleriyle uyumlu.
  19. Emir Aydın

Çözüldü✓ RX 5700 XT 2K'da Oyun Oynatır mı?

1080P'de kullanılmalı çünkü hem o kadar güçlü bir kart değil hem de 8 GB VRAM 2K için pek yeterli değil. Ben RX 6600 8 GB ile Forza Horizon 5'te düşük VRAM uyarısı alıyordum mesela. 1080P'de Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT için yeterli güçte bir işlemci. Yani darboğaz olmaz, o tarz sitelere güvenme...
  20. Emir Aydın

8200 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alacağım Güvenebilir miyim?

Zaten kimse elden almasın diye Bartın'ı seçmiş. Nüfus olarak Türkiye'nin 74. şehri. Genelde bu şekilde küçük şehirleri seçiyorlar ki elden almak isteyenlerle uğraşmamak için.
Top Bottom