Arama sonuçları: *

1. kasadam87

far cry 6 anlamadığım şekilde takılıyor

Çoğu kişide %0 gpu kullanımı sorunu mevcut , win11 'in son güncellemesiyle sorun oluşmuş olabilir. Driver'ı whql olarak güncelle eğer çözülmez ise mini setup tikini işaretle öyle kur.
  2. kasadam87

Bilgisayardaki Oyunlarda Aşırı Düşük FPS Alıyorum

Msi afterburner ile sıcaklık ve kullanım değerlerini paylaş.
  3. kasadam87

Laptop prize takılı değilken performans düşüyor

Prize takılı değilken tabii ki performans düşer ,bilgisayar prizden çektiği wattı bataryadan çekseydi 15dk dayanırdı bataryan.
  4. kasadam87

Oyunlarda gereksiz vram kullanımı

Anladım. Ayarları ortaya alsamda sonuç 1gb falan değişiyor. Yani güncellemeyle win11'in içine ettiler sanırım, yada radeon'un.
  5. kasadam87

Hocam kaç dakika oynadınız? Kartınız rx5500xt sanırım. Extreme ayarlarda 8xmsaa'da 5 dakika oynayın vram kullanımı değişiyorsa bilgilendirin size zahmet. Win11 mi kullanıyorsunuz birde ekran kartı driver sürümünüz nedir ?
  6. kasadam87

Son zamanlarda 8GB RX5500XT'nin bellek sınırlarının zorladığını görüyorum. Örneğin; Assassins Creed Valhalla 1080p med-high settings 7500-8000mb Sniper Elite 5 med settings açılışta 4000'den başlıyor 8000'e kadar çıkıyor Forza Horizon 4 extreme setting 7600mb Just Cause 3 (bu oyun resmen...
  7. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Teşekkür ederim. Birdaha amd ekran kartı kullanmam zaten bütçem olursa yeşil tarafa geçicem.
  8. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Evet orjinal ,güncel driver'a geçince bu durum başıma geldi. 2-3 sürüm düşürerek değiştirdim nafile... Şuan format atıyorum. 1720973080 Var birşeyler. Masaüstünde her şey kapalıyken bile 1-2 gb vram harcıyor
  9. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Çökmüyor ama vram'de hiç doymuyor. Mesela eli 4500mb ile açtı diyelim 7800mb'a kadar gidiyor bu nedir yahu ? Amd driverlarında sorun olma ihtimali % kaçtır ? Bende mi sorun var.
  10. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Zannetmiyorum hiç güncelleme yapmadı. Boşta 1 gb ila 2 gb vramı geri vermiyor bana. Takılı kalıyor , format atıcam bakalım düzelicek mi.
  11. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Aynı oyunları önceden daha az vram ile oynayabiliyordum. ACV: max 6000 mb , Forza 4800 mb Üstelik boşta neredeyse ya hiç yada çok az vram kullanımı oluyordu.
  12. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Assassin's Creed Valhalla 1080p High ayarlarda 7500MB vram , Forza Horizon 4 1080p Extreme ayarlarda 6500 MB ve bir çok oyunda vram çok yüksek kullanılıyor. Bu oyunların bu kadar bellek tüketmesi anormal geldi. Son güncellediğim WHQL ekran kartı driver'ından sonra böyle sorunla karşılaştım...
  13. kasadam87

BF2042'de oyun başlamıyor

Ssd'de zaten hdd'de de olsa yarım saat bekletmezdi. Dogrulama yaptım stramden düzeldi.
  14. kasadam87

BF2042'de oyun başlamıyor

Tüm oyun modlarında oyunu buluyor fakat oyun başlamıyor. Görseldeki gibi kalıyor. Ne yapmalıyım ?
  15. kasadam87

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Dostum millete laf yetiştireceğine sisteminin özelliklerini bilmen gerekirdi. Gömülü olarak gelen ram varsa hiç görünmez, eğer pc açılmıyor ise geri ver açılmıyor diye söyle.
  16. kasadam87

HDD'den ses geliyor ve dosya gezgini açılıyor

HDD'den ''hık'' şeklinde ses geliyor ve yerel disk D açılıyor. Sorun bugün oldu ve bu olay hdd bekleme süresince oluyor, yükte bir şey yok. Nasıl çözeceğim ?
  17. kasadam87

CS2 son güncellemeden sonra takılıyor

CS'de sadece.
  18. kasadam87

CS2 son güncellemeden sonra takılıyor

Oyunda bomba atarken veya normal oynarken gecikiyor takılıyor, tab'a basıp skor tabelasını açtığımda yürürken kenarlar takılıyor. Oyunun içine ettiler güncelleme ile , sizde aynı sorun varmı ? Ping 55 Fps 90-120 arası gidip geliyor.
  19. kasadam87

Bu sistem iyi mi?, ortamı, kötümü?

Sistem 15k'ya göre evet kötü sadece ekran kartı tarafında rx580 falan olsaydı görmezden gelinebilirdi. Monitördeki 165hz seviyesine o kartla maalesef pek çıkamayacaksınız ama sistem uyumlu.
  20. kasadam87

Sistemimde performans düşüklüğü yaşıyorum.

Windows güncellemelerini ve ekran kartı driver güncellemelerini kontrol edin. Lol'ü bilmem ama Cs2'de optimizasyon sorunu devam etmekte. Rx5500xt 8gb var senin kartla asagi yukari benzer, bende o lowda senin fps'i alıyorum normal. Zaten cs2 ekran kartını kullanma konusunda özürlü.
Top Bottom