Arama sonuçları: *

1. kasadam87

Vram sızıntısı mı var ?

Assassin's Creed Valhalla 1080p High ayarlarda 7500MB vram , Forza Horizon 4 1080p Extreme ayarlarda 6500 MB ve bir çok oyunda vram çok yüksek kullanılıyor. Bu oyunların bu kadar bellek tüketmesi anormal geldi. Son güncellediğim WHQL ekran kartı driver'ından sonra böyle sorunla karşılaştım...
  2. kasadam87

CS2 son güncellemeden sonra takılıyor

Oyunda bomba atarken veya normal oynarken gecikiyor takılıyor, tab'a basıp skor tabelasını açtığımda yürürken kenarlar takılıyor. Oyunun içine ettiler güncelleme ile , sizde aynı sorun varmı ? Ping 55 Fps 90-120 arası gidip geliyor.
  3. kasadam87

Battlefield 2042 alınır mı?

7.80$ verilir mi ? Cod mw3'ün yerini doldurmasa da oynanır mi ?
  4. kasadam87

Deathmatch - Competitive FPS oyun önerisi

Şimdi CS GO veya Valorant diye başlamayın lütfen. CS GO 2.6k saat gömdüm ve iğreniyorum artık. Hileden ,smurflerden geçilmiyor. Rank çıkmak hele tek başına bildiğin try hard... Valorant'a bir şey demeyeceğim fazla şişirilmiş bir cartoon game. Arkadaşlar sizden istediğim saydığım oyunlar dışında...
  5. kasadam87

AC Valhalla, Odyssey, Origins performans testi

Sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurursak ve çıkış tarihlerini ele alırsak bu oyunların fps sıralaması Valhalla>Odyssey>Origin şeklinde olması beklenir ama gerçekten öylemi ? Oyunları 1080p High ayarlarda test ettim. Assasin's Creed Valhalla +60 fps üzeri rahatça oynanırken Odyssey ve...
  6. kasadam87

Diablo 3 şuan alınır mı?

Biliyorsunuz uzun zaman önce çıkan diablo 3 200tl olarak satılıyordu. İçimde zaten diablo 3'ü bitirmemenin verdiği bir eksiklik vardı. Şuan 100 tl olduğunu gördüm ve almayı düşünüyorum. Seriyi seven veya bu oyunu oynayan arkadaşlar önerir misiniz ? Bu zamanda bitirilebilecek oyun mu kendisi ...
  7. kasadam87

Hile olmayan competitive-battle royale oyun önerin

Önerilere açığım. Ve altta sıraladığım oyunlara hile gelmesinden dolayı hepsini bıraktım. Oyun kalmadı asdjopasdj :blobdance: - CS GO - Valorant - Warzone - Fortnite - PUBG Steam - R6
Top Bottom