Arama sonuçları: *

1. E

Yardım İkinci El İşlemci Yükseltme Önerisi?

Arkadaş sistemini satıyor, yükseltmeye karar verirseniz anakartı da mevcut, ilanlarına bakayım dedim sizin düşündüğünüz işlemciyi de (2700x) satıyormuş. 1738887607 İşlemci konusunu bence şu şekilde netleştirebiliriz. Takıp takılamadığından emin olmadığınız işlemcinin çıkış tarihiyle BIOS...
  2. E

Tamam illa ki fark olur ama bu belki zahmete etmeye bile değmeyebilir. 3000'e işlemci bulunsa anakart da 1500 bişi. Bence değecek bir hareket olur. Arada iyi fark var çünkü. He ille de 2700x ise bu arkadaşta varmış. (Anakartına bakıyordum)...
  3. E

8.000 TL ile bilgisayarımı yükseltecem parça tavsiyesi

BIOS sürümü izin veriyor olması lazım, 5600 işlemci yanına minimumda rx6600 ekran kartı, şimdilik bir de ram takviyesi yaparsın belki aynısından bir tane daha. Bunlar 2. elden alınırsa muazzam fark olur gibi hissediyorum.
  4. E

Takmaya takılır, çalışır da ama BIOS tahmin ettiğiniz gibi sorunlara sebebiyet verebilir. Aynı zamanda 2000 serisi işlemciye geçmek de performansta dişe dokunur bir fark olmayacağı gibi ölü yatırım olur. Sanki giriş seviyesi de olsa 5000 serisi destekleyen bir anakartla beraber 5600 gibi bir...
  5. E

https://forum.donanimhaber.com/b350m-anakart-ryzen-5-5600--152956219 1738886180 Öyle bir muhabbet var benim de okuduğum kadarıyla, anakartınızın marka model tam ne olduğunu öğrenebiliyor muyduk?
  6. E

AM4 işlemci platformuna sahip olduğu için birkaç karşılaştırma videosuna baktım, 5600 veya mümkünse 5600x tam size göre. Sarı sitede de bir takım ilanlar var gibi görünüyor.
  7. E

Güç kaynağı sistemi yükseltseniz de rahat rahat besler. Bende Xilence 550 watt psu varken de şu anki sistemimi kullanıyordum. (7600x,2060 super) Yani o konuda sıkıntı yok, anakarta gelince AM4 işlemci DDR4 ram desteğine sahip, bütçeniz bandında 5000 serisi işlemci bakmanız sanki en güzeli olur.
  8. E

Çözüldü✓ 40-50K ARASI ALINABİLECEK EN İYİ SİSTEM?

Asus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı bir ürünü denk gelebiliyor ve ya bir üst model kart denk gelebiliyor. Sonuç olarak farklı markadan ya daha iyi verim ya da model yükseldiği...
  9. E

Marka takıntısına karşıyız... Kesinlikle katılıyorum, ürün bazlı bakılır olaya, O KADAR!
  10. E

2. elde bir sistem dizerim üff. 3k kule tipi soğutucu noctua falan var gördüğüm kadarıyla 9700x işlemci olabilir 10k diyelim 7700xt,7800xt duruma göre oyun odaklıysa sistem 15 yazdım 4k 850 watt psu 2k kasa ssd de sıfır alalım 4k diyelim güzel bir 1tb anakart kaldı o da MSI B650 Gaming Plus...
  11. E

Ekran Kartı Bakımı için yardım

Ekran kartı için 95 derece de neymiş öyle. İyi bozulmuyor. Ekran kartı yorulmuşsa belki diğer muadil kartlara göre yine sıcak olabilir ama, kesinlikle fark eder. Hem sıcaklıkta hem de bir miktar performansta.
  12. E

Ekran Kartı Bakımı için yardım

Ne kadar güzel bir yönlendirme öyle(!) Kaç ay oldu hesap edemedim 2060 Super kartımın (2.el almıştım) ilk bakımını yaptım ve normal bir macunla değil SIVI METAL ile. Hâlâ görüntü alabiliyorum. Aşşırı OC yaptığımda 64 dereceyi falan görüyor onun harici Stock halde ya da 110Mhz Core Clock,1100Mhz...
  13. E

YENİ UPGRADE İCİN CPU SOĞUTUCU

Anakartı ben de 0 aldım, güzel indirime girmişti. İşlemci ekran kartı psu kasa vs. 2. el benim. Kasa ile cpu soğutucu 2011'den kalma layıkıyla işlerini yapıyorlar.
  14. E

Lavaş kilo aldırır mı

Bütünleme haftası, idare edeceğiz mecbur. Dün de yaklaşık 3 saat uyudum.
  15. E

Lavaş kilo aldırır mı

Sabah namazı, akşam erken yatma, gün içinde yorulma, telefon vs. takılı kalıp saatler geçirmeme. Kendimi bildim bileli erken yatar erken kalkarım.
  16. E

Ne marka takıntım var ne rgb gibi saçma sapan şeyler. İlk anakart araştırdığım zamanlarda Asus ile MSI modeller arasındaydım, AMD platformda Asus anakartların sorun çıkartabildiğini duyunca MSI'dan yana kullandım seçimimi. Hiç pişman değilim. Yeni sistem kurulurken ilerde yükseltirim şeklinde...
  17. E

7600'e b850 fazla kaçabilir, yeni anakartların fiyatlarını takip etmiyorum ama b650 ile pek de bir fark olmaması lazım. 7600x ile B650 Tomahawk kullanıyorum. X model olsaydı ısındığı için iyi soğutucu lazım derdim ama şüphede bırakacak kadar da ısınmaz düz model. O yüzden bütçen dahilince al...
  18. E

Yardım 2.el 2060 Super alınır mı?

2060 super da darboğaz yapacak rx6600 de bu sebeple performans farkı senin için olursa da çok az olacaktır. Bu kartlar günü kurtaran kartlar, ileriye dönük değil. Aslında yatırım yapmak da mantıklı değil ama 6600 3050 ti rakibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben yine de kartımdan aldığım fiyattan...
  19. E

Yardım 2.el 2060 Super alınır mı?

İmzamda sistem yazıyor. :D 7600x+2060 super 10k ya aldım. Sıvı metal uyguladım. Boşta 34, yükte 61 derecelerde. Her oyun Ultra FHD dlss gerekiyor şimdi yalan söylemeyeceğim. Ama her şeyi yapabiliyorum yani, 4060'lı, 4070 süperli arkadaşlarımdan geri kalmıyorum.
  20. E

7800x3d isinma sorunu yuzunden oyun cokmesi

hocam bende Tomahawk, arkadaşta Mortar var, söyledim bios sıfırlama olduğunu.
Top Bottom