Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ r5 5600 kule tipi soğutucu nasıl olmalı?

kış geldi zaten bence paranı harcama şimdilik zaten sonra değiştircem dedin o zamana kadar idare eder seni
  2. B

BİOS UPDATE GEREKLİMİ

düzgün çalışıyor
  3. B

Çözüldü✓ r5 5600 kule tipi soğutucu nasıl olmalı?

eğer bir soun yoksa ısınmada kasanın camını çıkarmanı önermiyorum tozlanma vs den dolayı yavaşlama olabilir Ayrıca bakır borulu mümkünse bir hava soğutucu almanı tavsiye edebilirim bu konuda 3 5 e bakma genellikle bilinen markaları tercih edebilirsin r5 5600 stok fanla yazın fazla ısınan bir...
  4. B

BİOS UPDATE GEREKLİMİ

B550 AORUS Elite V2 Anakartım var fakat bios unu güncellemedim internet sayfasını kontrol ettiğimde bios sürümümün eski olduğunu farketim bu konu hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım için güncellesem mi güncellemesem mi arada kaldım bu konu kahhında yardım edebilir misiniz
  5. B

Çözüldü✓ Kasanin İlk Açiliştan 5daki̇ka Sonra Kendi̇ Kendi̇ne Kapanmasi

tamamen uygulama ile alakalı bir sorun muş gigabayte sofware güncelledikten sonra düzeldi bir daha sorun yaşamadım
  6. B

kontrol ettim kasa kapanırken ana kart kapan mıyo ışıkları yanıyo yani psu dan değil başka bir sorun olabilir sıvı soğutmayı kontrol ettim ondan da değil
  7. B

Isı ile bir sıkıntısı yok kontrol ettim işlemci max 60 ekran karti 70 derece yükte 1683542909 Evet kontrol ediyorum hiç aklıma gelmemişti teşekkürler
  8. B

İTOPYA dan sistem aldım onu aile evimden kendi evime taşıdım ekran kartını kutsuyla taşıdım Eve geldiğim kurduğumda açılıp 5dk sonra kapandı tekrar açtığımda böyle bir sorun yaşamadım GİGABAYTE EAGLE OC RTX3060Tİ Ryzen 55600 işlemci GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2
Top Bottom