Arama sonuçları: *

1. AtiIIa

Sizi en çok etkileyen hikayeli oyun nedir?

Mass Effect
  2. AtiIIa

Bu reklam yasal mı??

Benim de kadın iç çamaşırlarıyla bir işim yok ama yıllardır çıkıyor hocam. Yasal.
  3. AtiIIa

Yayımlayacağım gotik öykü kitabı hakkında sorularım var

70 sayfa daha ideal gözüküyor Caner Bey.
  4. AtiIIa

Cyberpunk 2077 20$ Eder Mi?

Bu fiyattan ucuza büyük oyun bulmak pek mümkün değil ve cyberpunk iyi bir oyun o yüzden verilir.
  5. AtiIIa

Avukat Fiyatları Kaç Tl Herkes Bir Birini Dava Eder Olmuş

Davanın türüne, boyutuna göre değişir. Genelde 50 binden başlıyor diye biliyorum ama piyasayı takip etmiyorum detaylıca.
  6. AtiIIa

Avukat Fiyatları Kaç Tl Herkes Bir Birini Dava Eder Olmuş

Genelde dava üzerine sözleşme ile anlaşırlar, düzenli çalışan gibi aylık bağlama mantığı yok yani. Tabi şirkete falan çalışan avukat değilse.
  7. AtiIIa

Hadi herkes okuduğu kitabın fotoğrafını paylaşsın

Nasıl witcher kitapları, parasına değer mi ?
  8. AtiIIa

Hadi herkes okuduğu kitabın fotoğrafını paylaşsın

İkinci el mi aldınız biraz yıpranmış da. Öyleyse kaç liraya aldınız.
  9. AtiIIa

DOLANDIRILDIM NAPMAM LAZIM

Whatsapp yazışmaları, ödeme dekontunuzu da hazırlayarak karakola gidip şikayette bulunun. Fotoğraftaki iban bilgileri başlangıç noktası olabilir en azından. Ziraat Bankasına da ulaşıp durum hakkında bilgi isteyin, harcamaya itiraz edip edemeyeceğinizi öğrenin.
  10. AtiIIa

Pc için Hikayeli oyun önerisi

Dragon Age Serisi Mass Effect Serisi
  11. AtiIIa

TES V Skyrim oynanır mı?

Daha gerçekçi olur evet. Eğer eski grafiklere karşı tahammülünüz yoksa bir yerden sonra sizi yorabilir. Eski grafikler, mekanikler sizi rahatsız etmiyorsa öyle bir şans verebilirsiniz.
  12. AtiIIa

TES V Skyrim oynanır mı?

Ben mod yüklemek için mod manager kurmuştum. Mod sitesinde diğer modlar gibi indirmiştim yamayı da. Modlara hiç bulaşmayacaksan youtubedan bakabilirsin sadece yama için.
  13. AtiIIa

TES V Skyrim oynanır mı?

Modların bazıları oyunu bozabilir evet. Ama zaten skyrimin doğası gereği sık sık çökme veya bug yaşayabilirsin. Fazla abartmadan gerekli texture modları, animasyon modları, görev modları, yoldaş modları, enb kurabilirsin. Ben en son 1000 modu geçmiştim ancak grafik modlarını fazla abarttığım...
  14. AtiIIa

TES V Skyrim oynanır mı?

Oyunu bitirmedim ama bence oynanır. Vakit ayırırsan mod yapmanı da kesinlikle tavsiye ederim.
  15. AtiIIa

Avukat olanlardan destek

Dekont almanız önemli. Noterden ihtarname çekebilirsiniz o davranışları hakkında.
  16. AtiIIa

Neredeyse her türü okuyorum, kitap önerinizi merak ediyorum.

Metro 3lemesi iyidir özellikle oyunlarını falan seviyorsan. Isaac Asimovun vakıf evreninde 15 kitap falan var hem okuması yorucu değil hem eğlenceli hem de uzun.
  17. AtiIIa

Flört ettiğim kıza yılbaşı hediyesi

İsmi yazılı kupa sıkıntı çıkarabilir. Ailesi görünce nereden geldi bu diye sorgular falan. Bir kız arkadaşım aldı yalanını yerlerse alınabilir ama.
  18. AtiIIa

Mass Effect LE Steam'de $4.79 (%92 indirim)

Katılıyorum hocam ben de 400 saati devirdim.
  19. AtiIIa

Aksiyonu kısmı biraz odundur özellikle ilk oyun. Evet 2022 ya da 2023 yazında.
  20. AtiIIa

3 oyunun remastered versiyonlarının olduğu paket. https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/
Top Bottom