Arama sonuçları: *

1. Mithril

Bu amoled yanığımı olabilirmi?

Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
  2. Mithril

Yardım Arkaplanda uygulamalar açık kalmıyor.

Şuan telefon miui 12.5.2 maalesef arkaplanda hiçbir uygulama açık kalmıyor. Telefonda hiçbirşey açık değilken bile bir uygulamadan diğerine geçtiğimde uygulama direk sıfırlanıyor hiçbirşekilde açık kalmıyor. Bir başka sorunda çoğu zaman hiçbir uygulamadan bildirim alamıyorum. Alışveriş yapmaya...
  3. Mithril

48 saat 320kpbs müzik kaç gb eder?

Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya yazdım. Spotifydaki bütün playlistlerimi birleştirince 48 saatlik müzik çıktı acaba bunu en yüksek kalitede indirirsem kaç gb eder?
  4. Mithril

Yardım Prime video kalite sorunu

Kalite 480p de kalmış durumda amazona mail attığımda ise Huawei cihazların desteklenmediğini söylüyorlar ben bu sorunı nasıl çözebilirim? Cihazım Huawei y7 2019
  5. Mithril

Nasıl 1080p izleyebilirim?

Panelimin çözünürlüğü 720×1540 ve youtube mobilde 720p izleyebiliyorum bitrateden dolayı kötü gözüküyor acaba youtubda nasıl 1080p görüntü alabilirm (1080p görüntü istemememin nedeni 1080p den 720p ye döüştürülünce bitrate daha iyi oluyor
Top Bottom