Arama sonuçları: *

1. Mithril

🔥İndirim POCO X7 Pro + Smart Band 9 Bileklik 19.499 TL

gerçi ben fiyatı tamamen unuttum. Beyler güzel telefon alınır, günüde rahat kurtarır.
  2. Mithril

günümüzde artık yarım inç sensör boyutu kabul edilemez bence ve iki modelde yarım inç sensör kullanıyor sadece x7 pro nun diyaframı biraz daha açık ama o da neredeyse hiçbirşeye etki etmez. Işık biraz düştüğü gibi çamur gibi çeker kamera.
  3. Mithril

ikiside kötü hocam
  4. Mithril

Yardım 2-3k civarı kulaklık önerisi

1741967816 sanırım biri ile karıştırdınız hocam
  5. Mithril

Rtx4090 mobile vs Rtx 5070 mobile

muhtemelen öyle yapacağım ama temiz laptop bulmak biraz sıkıntı maalesef.
  6. Mithril

5090 laptop fiyatı ne kadar olur

bayağı bir beklersem muhtemelen giriş seviye rtx5070ti bulabilirim ama bu bütçe ile büyük ekran yeni nesil bulmam çok zor. Ben biraz 2. el ilan kovalayayım hocam.
  7. Mithril

evet bencede sizin beklemeniz daha iyi olur. 1741933019 sizce ben ne yapsam hocam?
  8. Mithril

şuan 2. elde en ucuz hp omen var ondan hemen sonra msi vector gp78 geliyor. 1741932612 sıfır olarak üretimi artık olmadığı için gerileyemeyebilir ama 2. el heralde geriler
  9. Mithril

Rtx4090 mobile vs Rtx 5070 mobile

Bütçem şuanda 85k civarlarında ve bu bütçe ile alabileceğim büyük ekran bir laptop maximum rtx 5070 olur gibi ve rtx5070 geçen senenin rtx4070 ile cuda core olarak tamamen aynı sadece yeni olarak vram gddr7 oldu ve mfg geldi. Rtx4090 da ise 9728 cuda core ve 16gb vram birde üstüne power limiti...
  10. Mithril

hocam ben sanırım 2. el rtx4090 lı laptop alıcam. Benim bütçe ile büyük ekran ve maximum rtx5070 alabilirim gibi ve rtx5070 geçen senenin rtx4070 ile cuda core olarak tamamen aynı sadece yeni olarak vram gddr7 oldu ve frame mfg geldi. Rtx4090 da ise 9728 cuda core ve 16gb vram birde üstüne...
  11. Mithril

14T PRO S24 takas edilir mi

hyperos 2 daha yeni bir işletim sistemi hocam, böyle sıkıntılar normal bence. Sağlık olsun.
  12. Mithril

nisanın ilk haftası teslim edilmeye başlanacak.
  13. Mithril

14T PRO S24 takas edilir mi

ilk aldığınızda beğenmiştiniz hocam ne değişti
  14. Mithril

Torrent aşırı yavaşladı

farklı bir torrent uygulaması dene
  15. Mithril

Game Garaj a Yeni Kablosuz Mekanik Klavyeler Gelmiş !🔥

tam boy f/p klavyeler gün geçtikçe azalıyor,bence low profil olmasına rağmen gayet iyiler.
  16. Mithril

Game Garaj a Yeni Kablosuz Mekanik Klavyeler Gelmiş !🔥

fiyatlar iyi gibi geldi bana 1741625260 2. klavye f75 den daha iyi bence sözümü geri alıyorum hotswap değilmiş
  17. Mithril

Kilo Nasıl Alabilirim?

evet kilo almak dediğiniz gibi harcadığınız kaloriden fazlasını almak oluyor ve benim dediğimde aynı yoldan geçiyor aslında. Konu sahibi arkadaş yeterli şekilde kalori almıyor ve bu kaloriyi attırmanın en hızlı ve basit çözümü hızlı sindirilen kalorisi yüksek şeyler tüketmekten geçiyor. şeker...
  18. Mithril

Kilo Nasıl Alabilirim?

bazı kişiler için kilo almak sandığınızdanda zor hocam. Eğer durum bu ise her yol mübah bence. 1741624180 kısaca işlenmiş gıdalar hocam,her türlüsünden abur cubur.
  19. Mithril

Kilo Nasıl Alabilirim?

o zaman sevmediğiniz şeyleri yapmak zorundasınız. 1741619022 öğünlerinizi yeşillikten azıcık uzak şekilde bol yağlı ve karbonhidratlı tüketin ve öğün aralarındada bol bol şekeri bol olan şeyler yiyin.
  20. Mithril

Kilo Nasıl Alabilirim?

Tercihlerinizi doğru belirleyin hocam, kilo almak istiyormusunuz istemiyormusunuz?
Top Bottom