Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Yardım A1 Ehliyet Motor Önerisi

Drift L parçası bol koruma demiri yaptırırsan daha sağlıklı olur düşmede grenajların hasar almaz. Satarken sıkıntı da çekmezsin. Motor hakkında bilgi istiyorsan bilmiyorsan AEA yı izleyebilirsin. Bir sürü sürüş ve eğitim videosu var.
  2. SeastoreKing

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

wise üzerinden papara ibanın varsa ona atabilir. paparaya atılıyor mu bilmiyorum ama yoksa başkasının ibanına da attırabilirsin herhangi bi bankaya.
  3. SeastoreKing

Araba vs. Motor Hangisi daha mantıklı ?

Olay senin iyi sürmen değil karşıdakinin sana çarpması zaten. Bende motor sürücüsüyüm ne kadar iyi sürsen de karşıdaki yüzünden kaza yapabilirsin. Motor sürme demiyorum tabi ama seviyorsan riskini alarak biniceksin. İyi sürüyorum diye kaza yapmam diye düşünme.
  4. SeastoreKing

Motor önerir misiniz?

Acemiliğini atıp satıcaksan çin malı motorlara bak. Tavsiyem Mondial Drift L olur. Hem satarken sıkıntı yaşamazsın hemde parçası bol.
  5. SeastoreKing

Sağlam lisans güvenilir mi ?

retail
  6. SeastoreKing

Sağlam lisans güvenilir mi ?

ben büyük ihtimalle 3 yıl önce almıştım ve hala bir sorun yaşamadım dostum site güvenilir.
  7. SeastoreKing

F/P Powerbank Önerisi

kuryelik yapıyorum bu yüzden powerbank e fazlasıyla ihtiyaç duyuyorum şuan bir tane 10.000 lik var ama beni en fazla 4 saat götürüyor kalitesiz biraz vaat ettiği amperi tam vermiyor. Bana hem çok pahalı olmayan hemde vaat ettiği amperi veren powerbank önerebilir misiniz?
  8. SeastoreKing

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

bende 3000 ödedim.
  9. SeastoreKing

Lenovo Legion M300S Driveri var mı?

mouse elime geçti fakat yazılımını araştırdığımda sadece m300 ün yazılımını bulabildim. bu yazılım çalışır mı yoksa m300s için ayrı yazılım var mı?
  10. SeastoreKing

Yardım İphone 8 Plus Batarya Tercihi ?

https://www.deji.com.tr/iphone-8-plus-batarya-mucize-batarya-deji-3400-mah
  11. SeastoreKing

🔥İndirim N11 150/50 Kupon Kodu

knk zaten ls2 kaskım var fakat bagaja sığmıyor bende bagaja sığıcak bi kask aldım lazım olursa dursun diye.
  12. SeastoreKing

🔥İndirim N11 150/50 Kupon Kodu

eyvallah knk 150 tl ye ceza yememelik bi kask aldım. daha uyguna geldi.
  13. SeastoreKing

ARKADAŞLAR İPHONE 13 PRO MAX ÇAĞRI OTOMATİK KAPAMA SORUNU

bilgisayarın varsa itunes yükleyerek kendin de yazılım atabilirsin zor değil
  14. SeastoreKing

Kreatin Monohidrat Önerisi

F/P olarak kreatin önerebilir misiniz.
  15. SeastoreKing

Türkiye sunucusu olan VPN önerisi

şuan yurtdışındayım türkiye sunucusu olan vpn istiyorum ücretsiz bulamadım bilen varsa önerebilir mi? Eğer yoksa da hızlı ve veri güvenliği yüksek olan vpn önerirseniz sevinirim.
  16. SeastoreKing

Üniversite Denklik Almak

Merhabalar Önlisansı Türkiyede yapıp Yükseklisansı denklik alıp Hollanda da yapmak istiyorum. Fakat uzaktan eğitimle okusam denklik alabiliyor muyum bilmiyorum illa örgün öğretim olarak mı seçim yapmam lazım ayrıca uzaktan öğretimle oluyorsa hem yurtdışında durup hemde ordan derslere katılabilir...
  17. SeastoreKing

İşlemci Windows ta Tam kullanılmıyor Fakat Linux da sorunsuz çalışıyor

işlemci oc desteklemiyor belirteyim. çarpanı 3.5 (6.0-6.5) olarak yazıyor 1690726555 clock mode %100 olmasına rağmen çarpan 3.5 i geçmiyor.
  18. SeastoreKing

İşlemci Windows ta Tam kullanılmıyor Fakat Linux da sorunsuz çalışıyor

merhaba İntel SU7300 işlemcim var windows 11 de 930 mhz i geçmiyor cpu z de çarpanı hiç değişmiyor sabit fakat linux da 1600 mhz e çıkabiliyor ilk başta sorun biosla ilgili diye düşündüm fakat linux da denemek için girdiğimde böyle bir şey olduğunu fark ettim. işlemci eski olduğu için windows 11...
  19. SeastoreKing

İşlemci %61 Kullanımı geçmiyor

sorunu çözdüm hocam intel speed step yüzünden yavaşmış kapatınca düzeldi. sony de açıktı ama onda öyle bir problem yoktu.
  20. SeastoreKing

İşlemci %61 Kullanımı geçmiyor

önerebileceğin f/p stand var mı
Top Bottom