Ekran kartım asus phoenix rtx 3060 normalde kendisi bıoştayken mem clock az miktarda kullanıyordu 30 derece falan oluyordu değerler. bugün yeni sürücü kurduktan sonra sanırım sürekli maks ta çalışmaya başladı çözümü yok mudur bunun?
Önceki konuda bahsetmiştim rx 6400 aldım ve bugün pc ye taktım fakat fanları belirli hızların üstüne çıktıktan sonra tıkırtı sesi yapmaya başlıyor ve baya yüksek sesli oluyor bu olay çözümü yok mudur bunun?
hiç uğraşmana gerek yok emin ol ben ilk aldığımda uğraştım baya bi sonradan farkettim ki spatial olmadan daha kaliteli ses kasılıyor birazcık bassları baan göre düşüktü steelseries sonar kullanarak artırdım o kadar
v2 x kullanıcısıyım ilk başta ben de cloud 2 ile arada kalmıştım bunu aldım mikrofonu gayet iyi ses kasma açısından da aşağı kalır bir yanı yok (cloud 2 de kullandım)
Sokak fotoğrafçılığı dahilinde gözüme güzel gelen arabaları da arada fotoğraflıyorum ve instada bu çektiklerimi paylaştığım hesap açacağım ancak bu araba olan fotoğraflarda plakaları gizlemem gerekiyor mu
başım belaya girer mi onu bilmiyorum tavsiye verseniz olur mu?