Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

mining yapmak istiyorum?

Herkese merhabalar ben harçlığımı çıkaracak kadar mining yapmak istiyorum kazacağım coini de belirledim TRX fakat bundan 2 sene önce yine yapıyordum güzel 3-5 birşeyler geliyordu gtx 1650 im vardı bugün 18 oldum ve elimde RX6600 var. sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. emirhan1234

dex trade de nasıl coin satabilirim ?

herkese merhabalar ben XLM satmak istiyorum da nasıl satabilirim ? satmak istedim ama hala böyle kaldı
  3. emirhan1234

dex trade den paramı nasıl çekebilirim ?

herkese merhabalar ben dex trade de bu kadar kazdım bu parayı nasıl kendi hesabıma kartıma alabilirim iban ile binance ile yapamam 18 yaş altıyım :(
  4. emirhan1234

tr binance kayıt olma kısmı ?

herkese merhabalar ben tr binance de hesap açcağım da doğrulama kısmında kimlik numaramı yazdıktan sonra başka ne ister yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  5. emirhan1234

20 TL'yi Nasıl Katlayabilirim?

herkese merhabalar ben 15 yaşındayım papara hesabımda da 20tl var ben bunu nasıl katlayabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar :D
  6. emirhan1234

binance de minimum bir coine ne kadar yatırılabilir ?

herkese merhabalar bende binance var minimum ne kadar para yatırabilirim ? yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  7. emirhan1234

bana yatırım tavsiyesi verirmisiniz ?

herkese merhabalar benim yaşım 15 bitcoin ne yaparsak para kazanbilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Top Bottom