Arama sonuçları: *

1. Fransali

🔥İndirim Digitürk Sporun Yıldızı+ 35Mbps İnternet 459₺!

Abi 35 mbps bu fiyata nedir ya. 500 mbps 350 tl bizim
  2. Fransali

🔥İndirim 🔥Windows 10/11 PRO KEY 5 TL (MAK)

Birde sizin vediğiniz kod format ile gidenlerden mi ? Formata gömülenleri pek sevmiyom
  3. Fransali

Forumda popüler konlar kısmında olan konuda olanı kullanıyom . Güvenilmez diyen var güvenilir diyen var. Şimdiy kadar çevreme hep bu yöntemi kullandırttım. Ama derseniz o yöntem uygun değil sizden kod talep edbilirim.
  4. Fransali

Ben yıllardır forumdaki CMD ile etkinleştirme yöntemini kullanıyom ,mak keyden farkı var mı ?
  5. Fransali

ne farkları var 1732137254 bu 5 tl ve 8 tl olanın farkı ne ? ve mak tam olarak ne oluyor ?
  6. Fransali

Laptop perfonmansi nasil kontrol ederim

Msi afterburner programını kullannabilirsin oyunlar için
  7. Fransali

🔥İndirim HayatPay Hepsiburada 100TL

sadece ben ve arkdaşlarım 30 tane almıştır
  8. Fransali

🔥İndirim HayatPay Hepsiburada 100TL

TC TELEFON bilgisine ulaşmayan şirket mi kaldı. Bedavaya birbirine satıyor şirketler .En azından karşılığında bir şey alıyoz burda.
  9. Fransali

🔥İndirim 89TL+kargo 100W Baseus Pudding Hızlı Şarj Kablo

Babam 120 W olanını kullanıyor. Ararsanız bulursunuz daha uyguna gelir belki. Redmi note 11 pro + 5G için
  10. Fransali

Türkiye-Karadağ Maçı 3-1 Bitti 😭😭

Orası öyle tabi ,izlandanın olduğu grupta birinci çıkacaz inşallah
  11. Fransali

20.000₺ Telefon Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CWQV8DB1?m=A27L15Q1DONOGB&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 3 taksit ile alınabilir
  12. Fransali

Türkiye-Karadağ Maçı 3-1 Bitti 😭😭

Bu maç çalhan şart penaltı atacak adam lazım, birde bu hoca neden son dakikayı bekliyor oyuncu değiştirmek ? 1732023563 Geçen maçta o civardaydı
  13. Fransali

20.000₺ Telefon Önerisi

Çok fazla oyun oynayacaksanız X6 pro alın yoksa S22 bakabilirsininiz. Ayrıca Amazonda nothing phone 3 taksit yapıyor
  14. Fransali

Windows 11 ürun etkinleştirme kodu

Forumdaki kodu kullanabilirsin 5 yıldır problem olmadı birçok arkadaşıma w10 w11 de yaptırdım ,birtane problem yaşayan olmadı
  15. Fransali

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Kodları tek tek kullanmak yerine birleştirme var mı ?
  16. Fransali

İtopya iade alır mı ?

Kayda geçmicek mı, sonra mı geçicek anlamadım. Kızsın hem ne olcak, öyle bir hakkı yok seni mağdur edemez
  17. Fransali

İtopya iade alır mı ?

Dedikleri gibi yapın ama vektron da itopya ya yönlendircek. Itopya yı tekrar arayın
  18. Fransali

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Çok daha uzaktan çekildiği oluyor ,yerel şubelere sorsanız daha iyi verim alabilirsiniz
  19. Fransali

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

O zaman elektrikli size göre değil ,bence deneyerek karar verin .Herkes aynı pozisyonda rahat etmez. Varsa yakınlarda bir bayi sorun.
  20. Fransali

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

Eğer yol uzun ve keyif yerine ulaşım amaçlı almak istiyorsanız, elektrik destekli bisikletler rahat olur .sıfırları 20k civari gördüm ikinci uyguna vardır belki
Top Bottom