Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Anker r100 aldım iyi mi yaptım?

herkese merhabalar 469TL den aldım sizce iyi bir kulaklık mı günlük hayatta kullanacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  2. emirhan1234

540TL ye kablosuz kulaklık önerisi

herkese merhabalar bu son konum olacak büyük ihtimalle direkt alacağım 540tl ye iyi güzel olan kulak içi kulaklık önerebilir misiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  3. emirhan1234

JBL wave 100 alınır mı?

Herkese merhabalar ben kablosuz kulaklık almak istiyorum da jbl wave 100 d&R den alacağım iyi midir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  4. emirhan1234

Mediamarkt'ten kablosuz kulakiçi kulaklık almak?

herkese merhabalar birazdan mediamarkt'a gideceğim de orada kablosuz kulakiçi kulaklık var mıdır 500tl bütçem var yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  5. emirhan1234

bu kulaklık nasıldır?

herkese merhabalar ben kablosuz kulaklık almak istiyorum da bunu alsam nasıl olur? https://www.n11.com/urun/realme-buds-air-2-bluetooth-kulak-ici-kulaklik-2331923?magaza=mobilepoint&renk=siyah
  6. emirhan1234

250TL- 450TL arası kablosuz kulaklık önerisi?

herkese merhabalar kulakiçi kulağa zarar vermeyen kablosuz kulaklık almak istiyorum önerileriniz neler yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  7. emirhan1234

Sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Herkese merhabalar ben kulaklık almak istiyorum fakat 2 tane kulaklık buldum sizce hangisini almalıyım
  8. emirhan1234

100tl kablosuz kulaklık önerisi ? h

herkese merhabalar ben kablosuz kulaklık almak istiyorum da 100tl var kulak içi olsun dokunmatik olsun mesela telefon çaldığında kulaklığa dokunduğumda telefon açılsın gibi yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. emirhan1234

blackshark v2 x driver ekolayzer nereden ayarlanır ?

herkese merhabalar bende blackshark v2 x var programdan nasıl ekolayzer ayarı vb nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  10. emirhan1234

Bu kazımalı kağıt ne işe yarıyor?

Herkese merhabalar ben blackshark v2 x aldım da içinden böyle bir kağıt çıktı bu kağıt ne işe yarıyor
  11. emirhan1234

razer v2x kulaklığın driveri var mı ?

herkese merhabalar bende blackshark v2x kulaklık var bunun driverini bulamadım da neredde vardır bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  12. emirhan1234

blackshark v2 x nasıldır ?

herkese merhabalar ben blackshark v2 x siparişi verdim sizce iyi mi yaptım iyi bir kulaklık mıdır sizce ? yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  13. emirhan1234

600₺ Bütçeye Kablosuz Kulaklık Önerisi Verir Misiniz?

herkese merhabalar ben kablosuz kulaklık almak istiyorum ne alabilirim ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim benim aklımda rampage fury x var
  14. emirhan1234

2 kulaklık Arasında Kaldım, Hangisini Almalıyım?

herkese merhabalar sizce hangisini almalıyım ve ikisi arasında ne farklar vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://www.hepsiburada.com/razer-blackshark-v2-x-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000XAQV2?magaza=Zonebili%C5%9Fim...
  15. emirhan1234

400tl ye mediamarkt dan kulaklık ne alabilirim?

Herkese merhabalar ben birazdan media markt gideceğim kulaklık beğenip alacağım sizce 400tl ye oradan ne alabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  16. emirhan1234

Tronsmart Sono kulaklık nasıldır ?

merhabalar bende g231 var ondan buna geçmek istiyorum g231 bozulmaya başladı sizce değer mi yardımcı olabilirseniz sevinirim oyun oynuyorum sadece iyi ses kastırır mı ...
  17. emirhan1234

550tl ye kablosuz kulaklık önerisi ?

herkese merhabalar bana 550tl ye kablosuz kulaklık lazım ne önerebilirsiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  18. emirhan1234

bu kulaklık nasıldır ?

herkese merhabalar bende şuan g231 var fakat kulak kısımları 180 derece değil de 360 derece döndüğünü zannedip bir döndürdüm elimde kaldı kırık olarak kafamda şuan bu kulaklık nasıldır bayramda alacağım güzel ise ışıkları da var logitech g231 den iyi ise alacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  19. emirhan1234

Corsair Void Elite Stereo Nasıldır?

herkese merhabalar herkes bu kulaklık ile alakalı konu açmış bende braya yazayım dedim bu kulaklık alınır mı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyuncu-aksesuarlari/oyuncu-kulaklik/corsair-ca-9011208-eu-void-elite-stereo-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi
  20. emirhan1234

700-800tl kablosuz kulaklık önerisi

herkese merhabalar ben 700 ila 800tl bütçem var kablosuz oyuncu kulaklık önerebilirseniz sevinirim :D
Top Bottom