Arama sonuçları: *

1. rainrapmusic

Rüzgar türbini ile elektrik üretmek

Aynen öyle. Türbinden elde edilen enerji inverter içerisindeki devre ile aküyü şarj ediyor ve DC-AC dönüşüm ile Alternatif sinyal elde ediyoruz fakat bunu yaparken kullanacağım elemanlar kafamı karıştırıyor.
  2. rainrapmusic

Ya kanki aslında bağlantı falan sıkıntı yok ama kullanacağım elemanlar konusunda bir bataklıktayım, kafam karışık açıkcası. En azından vize sorum için bir ön bilgi elde etsem gerisini getirebilirim.
  3. rainrapmusic

Hayır bunların hepsini anlattı. İnverter kısmı kafamı karıştırdığı için kullanacağım malzemeler konusunda yardım almak istedim. Vize notu olarak proje hakkında bilgi vereceğimiz için böylesi güzel bir fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Akın akıldan üstün dedikleri için forum...
  4. rainrapmusic

Selam. Okulda aldığım proje dolayısıyla rüzgar türbini maketi yapacağım. Bu projenin içerisine akü şarj devresi ve inverter devresini de ilave etmiş hocamız. Nasıl yapılacağı hakkında kısa ve öz bir bilgi verebilir misiniz? Bağlantı ve hangi elemanları kullanmam gerektiğini vs.
  5. rainrapmusic

Acer EX215-54G sürücülerin hepsi yüklenmeli mi?

Merhaba. Windows 11 kurulumu yaptım ve Acer resmi sitesinden sürücüleri yükleyecektim. Ama aynı aygıt için birden çok sürücü var. Sadece birini mi yoksa hepsini indirip kurmalı mıyım? (Tıpkı Bluetooth gibi LAN ve Wireless LAN sürücülerinde de birden çok seçenek var.) Marka model Acer EX215-54G.
  6. rainrapmusic

Yardım C1-U Rap Kaydı İçin Yeterli Mi?

Herkese iyi günler.Rap kaydı almak için B2 pro alacaktım ama artık ne stoklarda bulabiliyorum nede eski fiyatına.B2 yerine C1-U alsam işimi görür mü,ne gibi eksileri vardır? Teşekkürler...
Top Bottom