Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

minex partner ile nasıl para kazanabilirim ?

herkese merhabalar ben minex partnere üye oldum epostamı doğruladığım için 5 dolar verdi sanırım fakat ben bu parayı nasıl çekeceğim ve mining yapıyor sanırım ne yapabilirim bilmiyorum hiç birinden anlamadım çünkü yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  2. emirhan1234

dex trade trc20 ayarı ?

herkese merhabalar ben binance hesabıma trx atarken benden 10trx aldı trc 20 ağı diye bir şey var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D 1638634948 up up
  3. emirhan1234

18 yaşından küçükler nasıl bitcoine yatırabilir ?

herkese merhabalar ben bitcoine para yatırmak istiyorumda 18 aşından küçüğüm nasıl yatıracağım ?
  4. emirhan1234

ETH 2.0 neyi ifade ediyor?

Herkese merhabalar ben mining için bir kart alacağım da ETH 2.0 diye bireşy çıkacakmış o nedir ne işe yarayacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  5. emirhan1234

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
  6. emirhan1234

10tl nasıl 1000tl yapılır ? (katlanılır)

herkese merhabalar benim papara da 10tl param var bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz hangi sitede giriş yapmalıyım yaşım 15 ve nasıl yapmalım yardımcı olabilecen en iyi cevap seçeceğim şimdiden teşekkürler :D
Top Bottom