Arama sonuçları: *

1. vladvlad

Havit Gamenote H2039BG alinir mi

daha once konusmustuk sizle hocam siz iade etmeye calisiyordunuz bende almistim fuxi h7 iade etmeye calisiyordum. ben normalde h2039bg alacaktim biri ikna etti daha ust modeli daha iyi yeni cikti falan diye aldim h7 pisman oldum. ses kalitesi berbat seslerde robotlasma kesilmeler vs. vs...
  2. vladvlad

Havit Gamenote H2039BG alinir mi

kablo derdinden biktigim icin kablosuz kulaklik arayisindayim ve bunu buldum. 1699 Tl'ye alinir mi sizce? fps oyunlari oynanacak, ses kasma benim icin onemli.
  3. vladvlad

Battlefield 1 de oyun cokup duruyor.

Bu hata ile karsilasiyorum. her seyim guncel hocam, oyunda tum grafikleri en dusuge almistim burada da afterburner oc'm var
  4. vladvlad

evet server full
  5. vladvlad

yok hocam alt tab vs. atmiyorum, durduk yere cokuyor. Birde belli surede oyunda ses kesilmesi donmalar vs olmaya basliyor.
  6. vladvlad

battlefield 1 oynuyorum en dusuk ayarlarda, arkada birde muzik acik baska bir sey yok. sistem imzadaki gibi.
  7. vladvlad

15k butceye rdr2 acabilecek bir sistem lazim.

hocam arkadasin ailesi cok ugrasmak istemiyor zar zor ikna etmis zaten. birde 2. el ile ugrassinlar istemiyor bu yuzden sadece ekran kartini ikinci el aldiriyorum 1739474075 uyardim kendisini mining olup olmadigina dikkat et falan diye furmark vs. bunlari anlattim kendisine
  8. vladvlad

arkadasa soyleyecegim rx 7600 falan baksin bulabilirse. olmadi rx 6600
  9. vladvlad

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg3400s-rgb-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b550m-hdv-amd-am4-ryzentm-future-amd-ryzentm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html...
  10. vladvlad

İkinci el kabul etse ben halledecektim ama illaha sıfır olacak diye tutturdu. Mümkün müdür?
  11. vladvlad

arkadas 15k butce ile rdr2 acabilecek bir sistem istiyor. yardimci olabilir misiniz
  12. vladvlad

Valorant Gece pazarı 2025?

14 subat 03.00 de gelecek guncelleme
  13. vladvlad

Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

manchester united macinda mertens yine benzer bir durumda takimina hem penalti hemde rakibe kirmizi kart kazandirmisti. futbol zeka oyunudur. bu macta ise mertens'e penalti verilmedi kendi zekasiyla aldi
  14. vladvlad

Yardım Havit Gamenote Fuxi-H7 Mikrofon Sorunu Nasıl çözülür?

bende seslerde robotlasma vs. yasiyordum, fuxi h7 alinmaz.
  15. vladvlad

Yardım Fuxi H7 ses problemi

bende de seslerde robotlasma oluyordu. iade ettim
  16. vladvlad

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

robotlasma ve kulagimi acitmasa seve seve kullanacagim bir kulaklik aslinda
  17. vladvlad

gamepower fujin pro dan gectigim icin beni ses konusunda pek tatmin edemedi. ayrica kulakligin pedlerinin arasindaki plastik kulagima degiyordu ve acitiyor ayni zamanda kizartiyordu
  18. vladvlad

bende olan robotlasma normal bir sekilde kullanirken alicinin dibindeyken oluyordu. bu sebepten iade ettim
  19. vladvlad

Hangi kasa daha iyi?

versa t27 tg var arkadasta guzel kasa
  20. vladvlad

🟢 NVIDIA 572.16 Yeni Sürücü + App Güncellemesi Yayınlandı! 🟢

cok isime yarayacak bir guncelleme gibi duruyor :(
Top Bottom