Arama sonuçları: *

1. E

Uygun fiyata atx mesh kasa ve 80+ psu önerisi

https://www.teknobiyotik.com/outlet.html?outlet_uruntipi=2209 teknobiyotikte outlet ürün kısmı varmış. Sizce burda almaya değer güzel kasa var mı?
  2. E

Uygun fiyata atx mesh kasa ve 80+ psu önerisi

Arkadaşlar merhaba yeni sisteme geçiyorum. İkinci el temiz mümkünse garantisi devam eden parçalar bulup sistemime uyumlu mesh kasa ve PSU almak istiyorum. Fiyat olarak PSU da da kasada da 2K ya çıkmak istemiyorum. Aklımda eğer sıfır alirsam uygun fiyatli olmasi açısından antec NX360 kasa modeli...
  3. E

Fx6300/Fx8300 rx580 4gb besler mi?

Bu sistem için psu kac w ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz?
  4. E

Hay Allah yaa
  5. E

Ben muhtemelen hocamın eski sistemini alicam i5 6600 z170a gaming pro anakart ve 16gb rami mevcut ama monitörümü degistirmeyecegim problem olur mu?
  6. E

1440x900p monitörüm 1722361824 Hocam 9100f besler ya bence. Psu baya kaliteli bi çok sertifikasi, korumasi var diye biliyorum ama maalesef 80+ yok
  7. E

Arkadaşlar merhaba, iyi Sosyaller. Elimde FX6300 ve GT1030 ekran kartı var. Ben yeni bir GPU almak istiyorum ETS 2'yi 60+ FPS de oynamak istiyorum artık. Bunun için FX6300 + yeni GPU da yapabilirim, FX8300 + GPU da yapabilirim. Sizce bu işlemcilere alınabilecek en iyi ekran kartı nedir? Sınıf...
  8. E

Türk Telekomdan Netspeed geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar birde koridorda bu cihaz var. Bu nedir? Herhangi bir bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim. ISS değiştirince bu duracak mı olayı nedir :D
  9. E

Türk Telekomdan Netspeed geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba 24 ay taahhütlü 20mbps Türk telekom internet kullanıyordum. Taahhüt 19 ağustosta bitecek. Bende babamla geçen gün bayiye gittim. Biz normalde 99tl ödüyorduk, yine taahhüt yaparsak bu sefer 324tl ödememiz gerektiğini söylediler. Fiyat bana çok fazla geldi 20mbps için ve ISS...
  10. E

İnceleme Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi

Ben 20mbps TT kullanıyordum geçen gün bayiye gittim tahhüt 19 ağustosta biteceği için. Yine aynı şekilde tahhüt yaparsam 324tl ödemem gerektiğini söylediler. 20mbps için 324tl çok fazla bende ISS arayışına girdim. Fakat fiyatı hala sindiremedim 20mbps 324tl çok garip...
  11. E

i3 12100F GTX1650 Sisteme öneri

Merhaba bütçem kısıtlı olduğu için tek tek sistem toplamaya karar verdim. Bu bütçede hazır sistem daha iyi olacaktır diyenler olabilir. Bayağıdır inceliyorum bana göre bir sistem bulamadım. Fiyatı tutuyor parçaları hoşuma gitmiyor vs. İşlemci olarak İntel, ekran kartı olarak NVIDIA kullanmak...
  12. E

Windows 10 Mavi ekran hatası

Bunu yapacakken ram secme kisminda 4gb yazıyordu. Bende msconfigten düzeltmeye çalışıp testi baslaticaktim. Yeniden başlat dediğimde Windows güncelleme yapıyordu ardından pc yine kitlendi. Düzelmedi bende pc yi kapattım, müsait bir zamanda yapacağım.
  13. E

@Emmree SSD yi unutmuşum buda SSD
  14. E

Hayır 64 bit 1658000341 HDTune ile test yapmıştım buyrun sonuçlar; Bende ramden olduğunu düşünüyorum. Hocam elimde usb bellek yok. Var ama dosyalar silineceği için memtesti sanırım yapamayacağım ne yapmalıyım.
  15. E

Merhaba şu sıralar mavi ekran yiyorum çok canımı sıkıyor. Pc oyun oynarken / boşta birden kilitleniyor. Ram 8gb fakat arada harici ekran kartı kullanmama rağmen kullanılabilir miktar 4gb yazıyor. Minidump inceleyebilecek biri varsa buyurun. Minidump: https://disk.yandex.com.tr/d/0MiwbzjPFe6qXw
  16. E

Yardım GA-780t D3l için işlemci önerisi

Merhaba. Sistemim için işlemci almayı düşünüyorum. Şu anda elimde FX-4100 var. Artık cidden gözümde çöp konumuna geldi. Anakartım Gigabyte GA-780T-D3L(rev 3.1) durumum olmadığı için anakart alamayacağım bu nedenle anakartın desteklediği bir işlemciyi mecburen almak durumundayım. Sistemde GT-1030...
  17. 650TL GT 1030 Alınır

Şehir Belirtilmemiş 650TL GT 1030 Alınır

GT 1030 Almayı düşünüyorum kutu , fatura , garantisi olan kartlara açığım. Model olarak: MSI Aero ITX GT 1030 , Asus Phoneix GT 1030 , Gigabyte GT 1030. Monitörde vga ve dvi olduğundan bu modelleri tercih ettim. NOT: Sahibinden GeT ile alırım yada param güvende ile. Discord: TheOrder#8475
  18. E

650TL GT 1030 ALINIR!

GT 1030 Almayı düşünüyorum kutu , fatura , garantisi olan kartlara açığım. Model olarak: MSI Aero ITX GT 1030 , Asus Phoneix GT 1030 , Gigabyte GT 1030. Monitörde vga ve dvi olduğundan bu modelleri tercih ettim. NOT: Sahibinden GeT ile alırım yada param güvende ile
  19. E

Yardım Disk sıkıştırmanın zararı var mı?

Merhaba pc de 9gb yer kalmıştı bir forumda konu açtım biri discorddan yardım etti sağolsun. C diskine sağ tıklayıp özellikler dediğimizde disk temizlemenin oralarda sıkıştırma var onu yaptı dosyaları sıkıştırmanın zararları varmı , her hangi bir sorun teşkil eder mi? ve bu işlemin mantığı nedir...
  20. E

Çözüldü✓ FX-4100 Sistemde Catalyst Ayarı Sonrası FPS Düşüşü

Merhaba amd catalystte renk değiştiriyordum yanlış bir şeye mi bastım bilmiyorum minecraftta 20fps alıorum oyun takılıyor lütfen yardım. Overclock fln mı yaptım işlemci dün 5 saat açıktı 50derecedi şimdi 72 derece. İşlemci FX-4100 ekran kartı HD4350 lütfen yardım edin işlemci sıçaklığı...
Top Bottom