Arama sonuçları: *

1. Marginale

Türkiye tarihinin en büyük ekran kartı kalpazanlığı!

Kanka adamın günahını almıyım o zaman. Ticari tarzda bi araç mıydı? Ama kıl oldum lavuğun yanında bi genç daha vardı ama benle konuşanın o büyük adam olduğunu düşünüyorum. 200 lira için niye yalan konuşuyor bu insanlar çok değişik vallahi.
  2. Marginale

Türkiye tarihinin en büyük ekran kartı kalpazanlığı!

Kanka banada aynısı oldu öğrenciyim dedi 40 yaşında hafif tombul, fiorino'lu bi adam geldi. Telefonda öğrenciyim sistem topluyorum demişti. Sanada aynı kişimi denk geldi acaba.
  3. Marginale

🔥İndirim AULA f75 STOK GELDİ SADECE BEYAZ

E tamam ben ne diyorum? Harbiden ne anladığını merak ettim bi söyler misin ben ne dedim?
  4. Marginale

Ben verdim mi dedim? Bi akıllı sizsiniz zaten n11'den 2800 liraya almaya okey adam 1500 e almaya enayilik diyor. Sana diyorum ki ilanlarda en ucuz 1400 liraya var, maks 1200 civarına inerler. Sen 1500 liraya almak enayilik gibi geldi diyorsun. Fe Subhanallah.
  5. Marginale

O paraların aşağısına alamazsın diyorum. Şu an da en ucuz 1400 e var belki pazarlık ile maks o kadar iner.
  6. Marginale

Adam 1400 yazmış. 2000 konunun öncesinde geçmişse pahalı. Ama sıfır olarak satanlar var 1000-1200 e yok bu arada en ucuz 1400 var belki pazarlıkla inerler. 1000-1200 aşağısı kimse vermez ama. Dahada aşağı inerler vs onu geçelim. Ayrıca o sıfır dediklerinde ithalatçı garantili, disbritör değil...
  7. Marginale

800 yorumun 800 ü Türk 1732363582 Az daha;= iki katı
  8. Marginale

Acil klavye önerisii

Senlik bir şey yok kanka zaten aula koklatıp geri çekiyor fgdfgdfg
  9. Marginale

Acil klavye önerisii

Ve tükendi sdfsdfsdf
  10. Marginale

Çözüldü✓ Kablosuz Klavye Önerisi

Geçen açıldığında 3-4 tane geldi. 20 tane geleceğini hiç sanmam.
  11. Marginale

Çözüldü✓ Kablosuz Klavye Önerisi

Lütfen zorluk çıkarma ve F75 al. Sarı site, dolap vb yerlerde var.
  12. Marginale

Temu siparişi verdim Yabancı numaradan link geldi.

Linkte PTT mi yazıyor
  13. Marginale

Klavye toplarken dikkat etmeniz gerekenler!

Ben teşekkür ederim kankam.
  14. Marginale

Direkt hazır klavye almanı öneririm o zaman kanka. Hazır rapid triger destekli yani.
  15. Marginale

Kanka aslında çok fps kasmıyorsan bence ona takma ama kasa varsada ben bilmiyorum. Yani varsada görmedim.
  16. Marginale

Kanka var ama genelde klavyenin satış sonrası için oluyor. Yani ilerde bozulursa vs. Çünkü yazılım gerek rapid trigger için ve her klavyede o yok. Mesela gmk87 kasa alıp magnetic taksan olmaz. Klavye ve pcb de uyumlu olmalı. Kasa olarakta öyle satıyorlar mı bilmiyorum.
  17. Marginale

Hocam sanmıyorum evdekileri rahatsız edecek kadar değil sesi.
  18. Marginale

Hocam öncelikle sessiz olmasını sağlayan en ana faktör switchlerdir tuş takımı değil. Mekanik klavyelere öyle denme sebebi genelde insanların tüm mekanik klavyeleri clicky switchli sanmalarıdır. Aula f75 tok seslidir. 0 ses için silenth switchli klavye toplamanız lazım. O kadar sessizede bence...
  19. Marginale

Kanka açıkçası switch sökücü, lube yağı, fırça, switch tutucu gerekeceği için sen o switchleri sök sat, sonra direkt prelube switch al daha karlı ve mantıklı olur. Bu arada üstünde takılı olanda prelube olması lazım.
  20. Marginale

Saol kanka bu sadece görünen yüz, daha niceleri var , niceleri elimden geçti. Neyse dfsddsf. Bu arada onun içi zaten yalıtımlı boşuna açma.
Top Bottom