Arama sonuçları: *

1. TRnmss

Yardım Ekran kartı mem clock sürekli maksimumda

Ekran kartım asus phoenix rtx 3060 normalde kendisi bıoştayken mem clock az miktarda kullanıyordu 30 derece falan oluyordu değerler. bugün yeni sürücü kurduktan sonra sanırım sürekli maks ta çalışmaya başladı çözümü yok mudur bunun?
  2. TRnmss

gigabyte rx6400 eagle fan tıkırtı sorunu

Önceki konuda bahsetmiştim rx 6400 aldım ve bugün pc ye taktım fakat fanları belirli hızların üstüne çıktıktan sonra tıkırtı sesi yapmaya başlıyor ve baya yüksek sesli oluyor bu olay çözümü yok mudur bunun?
  3. TRnmss

Çözüldü✓ rx 6400 mü yoksa gtx 1050 ti mı

İşlemci: i5 2400 (yakın zamanda yükseltme yapılacak) darboğaz yaptığının farkındayım hangisi daha uygundur ?
  4. TRnmss

Öneri 2500 tl ekran kartı önerisi

ikinci elden güzel bir ekran kartı almak istiyorum hangisi daha güçlüdür bilemedim önerebilir misiniz?
  5. TRnmss

Yardım DLSS 1660 super de kullanılır mı?

Geçenlerde bir haber görmüştüm dlss bütün ekran kartlarında kullanılacak falan filan yazıyordu. Bir sorayım dedim bildiğiniz bir şey var mı eğer kullanılıyorsa nereden ulaşabilirim
  6. TRnmss

almanya dan ekran kartı getirmek

sistemin kalanını buradan alıp ekran kartını almanya dan almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı olur mu yardım ederseniz sevinirim
  7. TRnmss

rx 580 mi gtx 1050 ti mı??

ikiside neredeyse aynı fiyatta olan bu ekrn kartlarından hangisi sizce daha iyi?? cevaplarsanız iyi olur.
Top Bottom