Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Kasım ayında Laptop alacaklar bütçeniz ne?

20-30k arası kesin alacağım 30k üstüne bütçe yetmiyor ama.
  2. K

Yardım Acer nitro 5 rtx 4050 alınır mı?

Maalesef Max bütçem 28k Sizce indirim bekleyeyimmi yoksa şimdi aliyimi
  3. K

Teşekkürler bu modeli alıyorum o zaman piyasanın gidişatı hiç iyi değil.
  4. K

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP79D6F?ref=cm_sw_r_apan_dp_J3G1H7X6E0BBZ8EWCRB6&ref_=cm_sw_r_apan_dp_J3G1H7X6E0BBZ8EWCRB6&social_share=cm_sw_r_apan_dp_J3G1H7X6E0BBZ8EWCRB6&language=tr-TR Almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
  5. K

Acer Nitro 5 AN515-58-524A vs Acer Nitro V15 ANV15-51-50sy hangisi alınabilir ?

Acer Nitro 5 AN515-58-524A Bu herturlu daha iyidir diğeri kronik sorunlu.
  6. K

Öneri Bütçeni söyle Laptop önereyim 💻

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP79D6F?tag=akakceprime-21&psc=1 Almayı düşünüyorum alınır mı?
  7. K

Öneri Bütçeni söyle Laptop önereyim 💻

25-28k arası gaming laptop önerisi
  8. K

25-28 bin arası gaming laptop önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CK84W4S1?tag=cihaztv-35959-21 Bunu mu yoksa nitro 5 i mi tercih etmeliyim ya da birazcık daha indirim mi beklemeliyim?
  9. K

25-28 bin arası gaming laptop önerisi

Arkadaşlar 25-28k arası gaming laptop arıyorum uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak sağlam bı marka oneririrmisiniz Bütçe Max 28k (RTX 4050li versiyon olursa daha iyi olur)
  10. K

Intel I3-N305 ve 8 GB DDR5 RAM FM24 oynamak için yeterli mi?

Oynatır ama tahiminime göre akıcı şekilde oynayamazsin denemeden bilemeyiz
  11. K

🔥İndirim 🔥Lenovo L300 WL Kablosuz Optik Mouse 109TL 🔥

Arkadaşlar alamadım çünkü saat 24.00 oldu tam alırken indirim bitti.🥲
  12. K

Xbox sitesinden realm satın aldım fakat aktif olmadı

Evet gözüküyor fakat oyunda gözükmüyor kullanamiyorum
  13. K

Xbox sitesinden realm satın aldım fakat aktif olmadı

Minecraft için 25tlye realm plus satın aldım aradan 3-4 saat geçti oyuna girince aktif olmuyo birdaha para istiyo neden olabilir?
  14. K

Poco X3 pro telefonuma underclock yapmak istiyorum.

Arkadaşlar bende X3 pro var ve cok ısınıyor daha önceden telefonun anakartini yakmistim ve tamire vermiştim tamirden sonra cihaz aşırı derece ısınmaya başladı işlemcinin 2.96ghz olmasından kaynakli diye düşünüyorum bu hızı nasıl dusurebilirim telefonun ömrünün uzaması benim için gerekli. Nasıl...
  15. K

Yardım Acer mi yoksa Lenovo mu almalıyım?

Teşekkür ederim inceleyeceğim.
  16. K

Çözüldü✓ Poco X3 pro sıcaklık değerleri normalmidir?

Anakart yanmadan önce de ısınıyordu ama bu kadar fazla değildi kılıf kullanmıyorum malum havalar da sıcak telefon alev alıyor tamirci biraz umursamaz biriydi bende titiz biriyim 3 kere götürdüm telefonu ön kamerayi kısa devre yaptırmış şimdi ön kameram çalışmıyor bu devirde iyi tamirci bulmakda...
  17. K

Çözüldü✓ Poco X3 pro sıcaklık değerleri normalmidir?

Daha önce anakart yandı aşırı derece sıcaktan telefoncu cpu reball işlemi yaptı. İşlem yapıldıktan sonra sıcaklık değeri neredeyse 2 kat arttı ve 10dk youtube izleyince attığım fotodaki gibi aşırı değerlere yükseliyor inşallah bidaha anakart yanmaz:D
Top Bottom