Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

ACER NİTRO 16 VS HP OMEN 16

XD sadece gülüyorum şuan aynı işlemciyi kullanıyorum 13700hx R9 7490hs'in değil rakibi bir üst segmenti dahi değil 2 üst segmenti.
  2. Muammer Beytekin

Rehber Bilgisayarınızı Minecraft Serverı YAPMA Rehberi!

Eğer forum içi satış yasak olmasa ucuza her türlü sunucu sağlardım hatta bir ara rust sunucuları için yabancı türkçe kimsenin çekmediği kadar detaylı bir video çekip yayınlayacaktım fakat pek talep görmez diye uğraşmadım.
  3. Muammer Beytekin

ASUS VG24VQ Flickering sorunu

Kendimde bu monitörü kullanıyorum bu sorun bende de var fakat şöyle çözülüyor AMD için freesync açın veya Nvdia içinden monitördekini kapayın yırtılma olmuyor fakat freesync uyumlu çalışıyor.
  4. Muammer Beytekin

400 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Açıkçası V2 X bile almayacak olsam 250-50 çok iyiymiş en azından 50 lira cebime kalacak. 1629639317 D Drop plus almaya karar verdim daha doğrusu kredi kartımda 428 lira puan var, daha doğrusu duruma göre 600-700 bandında dahi bir kulaklık alabilirim o civarda alacağım ürünü gayet iyi biliyorum...
  5. Muammer Beytekin

Çok uzun sürer büyük ihtimal gelmesi 500 liraya kadar çıksam bir şey var mı? Razer T.E hariç.
  6. Muammer Beytekin

Aorus H1 pek kullanan yok sanırım ama 1 tane videosu var türkçe onun harici göremedim.
  7. Muammer Beytekin

Gamenote drop plus ile kıyaslanacak gibi değil sanki ama Drop plus zaten aklımda olan bir seçenek onun harici pek bir şey yok sanırım bu fiyata.
  8. Muammer Beytekin

H500 pro nasıldır? H5 lite müzik için nasıl o da önemli ben müzik-oyun için kullanacağım oyunda işimi görse yeter.
  9. Muammer Beytekin

Evet itopyadaydı sanırım H7 300 küsur olması lazım.
  10. Muammer Beytekin

Malzeme kalitesi olarak neden bilemiyorum fakat pek kaliteli gelmedi imzamdan da görüleceği üzere neredeyse full tuf bir sisteme sahibim ama aynı zamanda plastikten anlarım, plastik kalitesi pek iyi durmuyor gibi geldi bana.
  11. Muammer Beytekin

Drop plus yerine alınabilir mi?
  12. Muammer Beytekin

İyi forumlar arkadaşlar sorum gayet basit (başlıkta yazıyor), şuan aklıma 3-5 model var fakat daha fazla seçenek varsa bilmek isterim aklımdaki modeller; Rampage drop plus, Aorus H1, Lenovo H500 pro, Corsair HS50 aklımda olan modeller bunlar fakat aralarında hangisi en iyidir? veya hangisi daha...
  13. Muammer Beytekin

Lenovo legion H500 Pro alınabilir mi?

Öncelikle iyi forumlar, maksimum 400 liraya bir kulaklık bakıyorum aklımdaki bir model Drop plus ve şimdi başlık adında yazan kulaklığı 350 liraya bir yerde buldum. Kulaklık hoş duruyor fakat ses kalitesi nasıldır, drop plustan iyi midir eşit midir bilemediğim için bir konu açmak istedim, ayrıca...
  14. Muammer Beytekin

Assassin's Creed Odyssey 1.5.3 Türkçe Yama Var Mı?

Var fakat paralı diye biliyorum.
  15. Muammer Beytekin

rtx ekran kartıyla hangi i5 işlemci veya ryzen iyi gider ?

Ben R5 5600X öneririm.
  16. Muammer Beytekin

rtx ekran kartıyla hangi i5 işlemci veya ryzen iyi gider ?

Bu ekran kartlarına intel tarafında; i5 10400f veya 11400f gayet iyi olur ryzen tarafında ise; r5 3600 veya r5 5600x bakabilirsin. 1627916920 Şuan yazdığım işlemciler için konuşursak İntel AMD'den daha çok ısınıyor ısınma olayını yanlış anlatmışlar sana.
  17. Muammer Beytekin

Rehber Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi

Ellerine sağlık gördüğüm en güzel konu anlatımı olabilir.
  18. Muammer Beytekin

2.derece yanık ve su toplamasina iyi gelen krem

Doktora gidip profesyonel destek almak daha mantıklı, 2. derece yanık şakaya alınacak bir şey değil.
  19. Muammer Beytekin

Forumun En Toxic Üyesi Kim?

Benim, konu kapanabilir arkadaşlar boşuna uzamasın.
  20. Muammer Beytekin

Kaç Megabit İnternet Alırım

Netspeed.com üzerinden sorgulama yaparsanız doğru gösteriyor orada kaç yazıyorsa maksimum o hızı alabilirsiniz.
Top Bottom