Arama sonuçları: *

1. F

Telefonuma sürekli bakiyeniz yetersiz mesajı geliyor yarıdm edin

Daha önceden büyük ihtimalle biryere abonelik başlamışım ama B12 den dolayı nereye abone oldum bilmiyorum (mesaj paycell mobil ödemeden geliyor) sürekli mesaj geliyor yeterli bakiyeniz olmadığı için işleminizi gerçekleştiremiyoruz vs. vs. (Play storeden aboneliklerde görünmüyor) bunu...
  2. F

Yardım Ucuz VDS veren internet uploadı yüksek ste bilen varmı

Selam ben youtubeye video yüklüyorum (download yapıp uploadlıyorum) videolar 5-6 GB arası oluyor günlük en az 2 video yüklüyorum bu videoları yükleyebileceğim bir VDS arıyorum şu an teknofirst kullanıyorum 200 mbps upload veriyor ama bana yetmiyor en az 1000 mbps upload yetiyor çünkü videoları...
  3. F

Ücretsiz vds veya uygun fiyata vds veren firma varmı

Azure çok pahalı değilmi ya
  4. F

Ücretsiz vds veya uygun fiyata vds veren firma varmı

YouTube kanalıma videoları vds üzerinden yüklüyorum çünkü videolar +15 GB oluyor Türkiye'nin internetlerinde biliyorsunuz o yüzden vds ile atıyordum ama eski vds im bitti artık yeni bir sunucuya geçmek istiyorum ücretsiz veya ucuz bulabilirsem alacağım aylık (20tl falan) internet (upload +30)
  5. F

twitch yayın geçmişi indirme

İDM yi denicem internettede sıkıntı olacağını sanmıyorum vds ile indirdiğim için 2gb upload
  6. F

siteler genelde 1 saat indiriyor bana 2-3 saatlik lazım
  7. F

ben twitch leecher kullanıyordum ama bugün bir hata vermeye başladı bu tarz bir uygulama varmı bildiyiniz. en az 2 saat uzunlukta video indircek
  8. F

exxen.com da film açamıyorum

denedim ama olmuyor canlı desteğe yazıyorum geri dönmüyorlar
  9. F

exxen.com da film açamıyorum

öncelikle herkese iyi akşamlar exxenin ilk çıktığı gün almıştım 7 günlük deneme sürümünü ama hiçbirşey izleyemiyorum mobilde izleyebiliyorum pc ye geçince filme giriyorum ortada sarı bir nokta var büyüyüp küçülüyor(yükleme ekranı) opera da chrome da aynı
  10. F

fx 8300 işlemcinin voltajı doğrumu

değiştirdim sayıda bir değişiklik olmadı yada olacakmıydı ?
  11. F

fx 8300 işlemcinin voltajı doğrumu

arkadaşlar bende fx 8300 işlemci var oyunlarda düşük fps alıyorum cpu-z den baktım voltajı 0.896 google de baktıklarımda 1.400 falan ne yapabilirim veya voltajı nasıl arttırabilirim arttırsam fps yükselirmi
  12. F

bu kulaklık nasıl kullanılırmı

yok bu bütçe ile 164 tl ye indirime girmiş o yüzden soruyorum bütcem 160 tl
  13. F

bu kulaklık nasıl kullanılırmı

https://www.trendyol.com/rampage/rm-k25-lunatic-pro-siyah-yesil-7-1-usb-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-52317793?boutiqueId=535180&merchantId=135185 sizce nasıl bir kulaklık
  14. F

2133 mhz e geçsem pc hızlanırmı

yani 40fps den kaça kadar çıkar ona göre alcam
  15. F

ddr4 e geçicem demiyorum ddr3 2133mhz geçsem hızlanırmı pc diyorum
  16. F

artmazmı
  17. F

arkadaşlar benim pc de 8 gb ram var 4+2+2 1333mhz bunu 4+4 2133mhz geçsem ne kadar fps artar şu an 40 fps alıyorum
  18. F

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

https://www.trendyol.com/gigabyte/a520m-s2h-am4-ddr4-5100mhzoc-matx-anakart-p-48157773?boutiqueId=535170&merchantId=1513 fiyat arttı 566 tl oldu
  19. F

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

https://www.trendyol.com/patriot/patriot-p300p1tbm28-1tb-p300-m-2-2280-pcie-gen3-x-4-2100mbs-1650mbs-flash-ssd-p-52291989?boutiqueId=535170&merchantId=1513
  20. F

FX8300'i ne kadara satabilirim?

hepinize çok teşekkür ederim
Top Bottom