Arama sonuçları: *

1. O

Trendyol da satılan T60 klavye alınır mı

Almak çok mantıklı hocam o zaman. Ucuz baya.
  2. O

Trendyol da satılan T60 klavye alınır mı

Bu klavye switchleri değişenlerden mi hocam?
  3. O

🔥İndirim Dareu A950 Pro Mouse | 3395 Sensör | 55g | PBT Butonlar| Kailh GM 8.0 | 1200 TL

Kesinti olayının olmaması için hocam. 4K muhabbetini bilmiyorum onda.
  4. O

🔥Razer Deathadder Essential Sıcak İndirim🔥

Hepsiburada üzerinde 640 Tl gibi bir fiyata indi. Güzel indirim.
  5. O

Beyaz,mekanik,kablosuz full klavye piyasada var mı ?

Beyazın yanında farklı renkler de kullanabilirsiniz. Klavyede güzel duracağına eminim hocam. Tabi tercih sizin.
  6. O

Oyuncu Klavyesi Yardım ve Önerisi Albilir miyim?

Hocam yüzdesi önemli, switcherli önemli, bir de üreten marka önemli. :D 1703751418 Kimisi tam kullanmaktan zevk alır kimisi yüzde altmış falan. 1703751450 Boyut size kalmış. Önemli olan switchleri ama. Üreten firma da önemli dediğim gibi.
  7. O

Arkadaşlar acil bu sistem nasıl alınır mı ?

Vatan şartları için mantıklı hocam. :D
  8. O

Onu diyorum bende hocam ifade edemedim kendimi. Kusura bakmayın.
  9. O

Tr simülasyonunda zamsız bir gün yok hocam.
  10. O

Evet te bunun fiyatı çok uygun.
  11. O

Hocam ekran kartı, anakartı ve işlemcinin fiyatı kasa kadar ediyor. Upgrade için çok müsait fiyatı.
  12. O

Alınır. Ekran kartı, işlemci ve anakartın toplam fiyatı kasa kadar ediyor. En kötü alıp parça değişimi yaparsınız.
  13. O

🔥İndirim Dareu A950 Pro Mouse | 3395 Sensör | 55g | PBT Butonlar| Kailh GM 8.0 | 1200 TL

Hocam bu beyaz şeyin arkasındaki type-c girişli yere type-c kablosu takın. Sonra onu da bilgisayara bağlayın. Farenin dungle'ını da ona bağlayın. 1703747154 sahinozer 1703747182 O zımbırtının olayı o. :D
  14. O

Sipariş onaylamak bu kadar mı zor

Bizde siparişin stoğu varsa da yoksa da otomatik onaylanıyor hocam. Bu yüzden stok takibi önemli.
  15. O

Bulaşan virüs en fazla ne yapabilir, bilgilerime ulaştıysa nereden öğrenebilirim.

Hocam benim aklıma mining yapıldığı geldi yazmıştım zaten. Olabilir.
  16. O

Bulaşan virüs en fazla ne yapabilir, bilgilerime ulaştıysa nereden öğrenebilirim.

Kaspersky da iyidir. Onu da kullanabilirsiniz bence. 1703703646 Usb port 3.0 falan takmayı denediniz mi?
  17. O

Hocam eseti exe olarak atamazsınız zaten rufusla. İso şeklindekki versiyonu var mı bakayım. 1703701565 Şöyle buyurun hocam. Eset İso
  18. O

Hocam nasıl yapılır bilmiyorum. Ben sadece öneri sundum.
  19. O

Hocam o yer eksilmesi ve ram kullanımın bana sadece mining yapılıyor fikri verdi. 1703698956 Bir de bunu dener misiniz? Belki formata gerek kalmaz başka bir forumda bahsetmişler.
Top Bottom