Arama sonuçları: *

1. Fransali

Öneri 20000 TL'ye Telefon Önerisi

Yazlımsal olarak problemi yok ,hatta stok android olduğu için o akıcılık oradan geliyor. İşlemci olarak çok rahat kurtarır ve kamerası kesinlikle fiyatına göre daha başarılı. Geçenlerde 13.400 e kadar düştü. Uygun fiyat için en iyisi. Ama pil benim için çok önemli ve çok hızlı şarj olsun...
  2. Fransali

Nothing Phone 2 (3 TAKSİT) 26.824TL Prime fırsat

Çok bilgim yok ama samsung kadar iyi değildir tabi 1732538552 Çok bilgim yok ama samsung kadar iyi değildir tabi
  3. Fransali

Nothing Phone 2 (3 TAKSİT) 26.824TL Prime fırsat

Telefonu sadece kağıt üstünde değerlendirmeyin ,stok android çok fark ediyor. Kamera olarak gayet güzel cihaz. Bu fiyatlara bulursanız S23 alın yoksa bu cihazı alın. Androidin iphone gibi bir cihaz kendisi.
  4. Fransali

🔥İndirim Digitürk Sporun Yıldızı+ 35Mbps İnternet 459₺!

Abi 35 mbps bu fiyata nedir ya. 500 mbps 350 tl bizim
  5. Fransali

🔥İndirim 🔥Windows 10/11 PRO KEY 5 TL (MAK)

Birde sizin vediğiniz kod format ile gidenlerden mi ? Formata gömülenleri pek sevmiyom
  6. Fransali

Forumda popüler konlar kısmında olan konuda olanı kullanıyom . Güvenilmez diyen var güvenilir diyen var. Şimdiy kadar çevreme hep bu yöntemi kullandırttım. Ama derseniz o yöntem uygun değil sizden kod talep edbilirim.
  7. Fransali

Ben yıllardır forumdaki CMD ile etkinleştirme yöntemini kullanıyom ,mak keyden farkı var mı ?
  8. Fransali

ne farkları var 1732137254 bu 5 tl ve 8 tl olanın farkı ne ? ve mak tam olarak ne oluyor ?
  9. Fransali

Laptop perfonmansi nasil kontrol ederim

Msi afterburner programını kullannabilirsin oyunlar için
  10. Fransali

🔥İndirim HayatPay Hepsiburada 100TL

sadece ben ve arkdaşlarım 30 tane almıştır
  11. Fransali

🔥İndirim HayatPay Hepsiburada 100TL

TC TELEFON bilgisine ulaşmayan şirket mi kaldı. Bedavaya birbirine satıyor şirketler .En azından karşılığında bir şey alıyoz burda.
  12. Fransali

🔥İndirim 89TL+kargo 100W Baseus Pudding Hızlı Şarj Kablo

Babam 120 W olanını kullanıyor. Ararsanız bulursunuz daha uyguna gelir belki. Redmi note 11 pro + 5G için
  13. Fransali

Türkiye-Karadağ Maçı 3-1 Bitti 😭😭

Orası öyle tabi ,izlandanın olduğu grupta birinci çıkacaz inşallah
  14. Fransali

20.000₺ Telefon Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CWQV8DB1?m=A27L15Q1DONOGB&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 3 taksit ile alınabilir
  15. Fransali

Türkiye-Karadağ Maçı 3-1 Bitti 😭😭

Bu maç çalhan şart penaltı atacak adam lazım, birde bu hoca neden son dakikayı bekliyor oyuncu değiştirmek ? 1732023563 Geçen maçta o civardaydı
  16. Fransali

20.000₺ Telefon Önerisi

Çok fazla oyun oynayacaksanız X6 pro alın yoksa S22 bakabilirsininiz. Ayrıca Amazonda nothing phone 3 taksit yapıyor
  17. Fransali

Windows 11 ürun etkinleştirme kodu

Forumdaki kodu kullanabilirsin 5 yıldır problem olmadı birçok arkadaşıma w10 w11 de yaptırdım ,birtane problem yaşayan olmadı
  18. Fransali

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Kodları tek tek kullanmak yerine birleştirme var mı ?
  19. Fransali

İtopya iade alır mı ?

Kayda geçmicek mı, sonra mı geçicek anlamadım. Kızsın hem ne olcak, öyle bir hakkı yok seni mağdur edemez
  20. Fransali

İtopya iade alır mı ?

Dedikleri gibi yapın ama vektron da itopya ya yönlendircek. Itopya yı tekrar arayın
Top Bottom