Arama sonuçları: *

1. Herucane

2023 sicil affı çıktımı

Zamanında 10k borç vardı sıkıntılı zamanlardan geçmiştim borç 50k olmuştu kara listeye düşmüştüm 2021de borcu ödedim şuan karalistede olurmuyum 1682289382 @Kamina Hocam Anlarmısın bu işten
  2. Herucane

Denizbank şifrenizi kimseyle paylaşmayın

Babama böyle bir mesaj gelmiş ama daha önce Denizbank kullanmamış bile sorun nedir ?
  3. Herucane

hayattan sıkıldım

16 yaşındayım gerçekten derslerime çok çalışıyorum çabalıyorum. Ama okulumdan nefret etmeye başladım hocalar beni çok dışlıyor ve yaptıgım hiç birşeyi begenmiyorlar sürekli ezmeye çalışıyorlar tabi bunlarda sözlü notlarıma aşırı kötü yansıyor. Tam tatil oldu o rahata kavuştum şükürler olsun...
  4. Herucane

2023 Seçimlerinden sonra nolucak

Benim oyum ve düşüncem mansur yavaştan yana çünkü gün geçtikçe herşeye zam geliyor artık iktidar degişmeli ülke yok oluyor
  5. Herucane

Anime izleyen var mı?

Anime izlerim severimde ve sizinde şahsi sevdiğiniz anime ve önerinizi almak istiyorum 🧐
  6. Herucane

Manga alışverişim anime

Kara kahya 1cilt tokyo gul 1cilt tokyo gul re 2 hellsing 1cilt ve 3cilt suikast sınıfı 1cilt yedi ölümcül günah 3cilt titana saldırı 7cilt eyer seversem daha alırım bea
  7. Herucane

Nardagun günü mısır mitaloji

Arkadaşlar sizce nar günü bereket anlamına gelirmi. Tarihte narın 21 aralık kırılması en uzun gece bolluk bereket içerirmiş hayatı sembol edermiş bu olay 800yılda bir gerçekleşirmiş.
  8. Herucane

Sohbet muhabbet edelim Dostlar

Sıkıldım sohbet edek arkadaşlar
  9. Herucane

Hangi animeyi izlemeliyim sizce

Sizce hangi animeyi izleyim sıkıldım bayaa
  10. Herucane

lgs 20haziran

öncelikel allah bende dahil lgsye girceklere yüksek puan almayı nasip etsin amam beni görüşüm var çünkü stresliyim ama çalışyorum 1vaka varken okulu kapattılar 150bin vakak varken sınav 2dalga is coming 100 bulaşıcak off ölüme gider gibiyim
Top Bottom