Arama sonuçları: *

1. Fransali

termal macun ve fan bakımından sonra drop özülür mü ?

İyi günler son 1 aydır fps im düşmeye ve pc çok fazla ısınmaya başladı . 9 Ay önce aldım pc yi günde ortalama 9 saat açık kalıyo 3-4 saati turbo modda oyunla geçiyo . Ve bugün rust oynarken fps 10 a kadar düşmeye başladı . Laptobun markası monster ücretsiz şekilde bakıma götürsem fan temizliği...
  2. Fransali

Yardım Facebook'a farklı konumdan erişim

Herkese iyi akşamlar size sorum olacak. Yaklaşık bir saat önce annemin facebook hsabından oturum açılmış konum istanbul. Daha sonra sağlam bir şifre koydum fakat konum aynı yerde gözüküyor neden olabilir.
  3. Fransali

Yardım PC'de virüsü taşımak

Merhaba ben yakın zamanda yeni bir bir bilgisayara geçmeyi düşünüyorum fakat. Şu anda kullanmakta olduğum bilgisayarda virüs olabilir. size sorum örneğin resim dosyalarından videolardan mail hesaplarından virüs varsa taşınır mı.
  4. Fransali

Yardım Virüs şüphesi

2 gün önce bir internet sitesinden bir uygulama indirdim fakat dosyanın içinden bytefence adında antivirüs programı çıktı .Ve beni bir panik sardı acaba dosya'da virüs varmıdır .virüs programını sildim windows defender ile 3 defa tarama yaptım bir şey çıkmadı daha sonra avast antıvırüs yükleyip...
Top Bottom