Arama sonuçları: *

1. ThorJ

Ekran kartıma farklı bir ekran kartının soğutmasını montajlayabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Şu an kullanmakta olduğum HD 6850 1 GB ekran kartının tek fanlı ve iki bakır borudan oluşan bir soğutması var. Bu fan sayısını 2'ye çıkartmak istiyorum ama bunun için soğutmayı değişmem gerekiyor. Ekran kartlarından çıkma fan ve soğutma bloklarını kullanarak değiştirsem...
  2. ThorJ

Ekran kartını kapağı olmadan kullanmanın sakıncası var mıdır?

Arkadaşlar soru açık, üstteki plastik kapağı kullanmasam sorun olur mu? Bu şekilde biraz daha rahat hava alacağının kanaatindeyim, ne dersiniz?
  3. ThorJ

Öneri Sizce HD 6850 günümüzde hala iş yapar mı?

Arkadaşlar bazı arkadaşlar bilir, profilimde paylaştığım üzere bir süredir bozuk kartları uygun fiyata alıp kendi imkanlarım ile tamir edip, kullanıyordum. Normalde elimde RX 580 8 GB varken bir HD serisi merağı sardı beni. 2-3 gündür tamir etmiş olduğum HD 6850'yi kullanıyorum. Asıl sormayı...
  4. ThorJ

Yardım Valorant "doku yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı" hatası

Merhaba arkadaşlar, dün 70 liraya aldığım HD 6850 ekran kartını tamir edip sistemime taktım. Stress test, CS:GO, ETS2 ve Minecraft ile test ettim hiç birinde sorun olmadı fakat Valorant'ı açtığım an ekran 640x480 oluyor ve doku yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı hatasını veriyor. Bu...
  5. ThorJ

Tepe kartlarda neden tek fanlı bir yapı var?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, Daha demin GTX 480 referans kartını görünce dikkatimi çekti, bu tepe kartların soğutma sistemi işleyişi nasıl oluyor? Tek fan nasıl bir şekilde çalışıyor da soğutabiliyor merak ettim. Bilen biri var mı?
Top Bottom