Arama sonuçları: *

1. Fransali

Yeni laptop hangi drıverları kurmalıyım

İyi günler arkadaşım yeni laptop aldı , ve w10 ve drıver kurma işini ben yapcam . https://m.n11.com/urun/asus-x515jf-bq036-i5-1035g1-8-gb-512-gb-ssd-mx130-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-2048689?magaza=seceditbilgisayar sistem bu . buda drıvlerların olduğu indirmirme linkleri...
  2. Fransali

yeni sistem gelince ne yapmalıyım

iyi gümler yeni bir bilgisayar aldım ve sistem gelince hangi drıverları kurmalıyım bilgilendirebilirmisiniz . sistemi gamegarajdan aldım . window 10 kurduktan sonra ekran kartını direkt geforce experience ile kurabilirmiyim . onun dışında anakart işlemci , chipset drıverlarını kurmam şart mı ?
  3. Fransali

Dıver güncellemesi sonrası fps düşüşü

İyi akşamlar yeni gelen drıverı kurdum fps düşüşü oldu. Sonra temiz kurulum yaptım ve daha kötü oldu eskiden 130-160 fps alıyordum cs-go da şimdi 90-110 arası nasıl düzeltirim. EDİT: az önce tekrar denedim ve fps 70-80 civarına düştü bana kesin bir çözüm sunabilirmisiniz.
  4. Fransali

windows güncellemesi sonrası kasma

Merhaba 1909 güncellemesi vardı yaptım. Ardından anlık drop yemeye başladım nasıl düzeltirim.
  5. Fransali

IMEI li Xiaomi uygulama güncelleme hatası

Merhaba bende redmi note 9 pro var IMEI atıldı .Ve bugün sistem birden yeniden başladı fotoğraflar hariç her şey gitti .geri açınca sistem uygulamaları güncellenmedi. Sistem güncelleyicisinde hepsi güncel gözüküyo MIUI 11 şuan 12 ye geçmemişti. Nasıl uygulamaları güncellerim. Galeri tema hava...
  6. Fransali

Acil pc telefonu görmüyo

Merhaba babamaın s 10 plus cihazı var dosyaları pc ye yedeklmek istiyoruz ama evde ki 2 pc de telefonu görmüyo . Sorun telefonda sanırsam telefonda güncelleme var ve güncellemede olmuyo(yurt dışı cihaz) bu sorunu nasıl çözerim veya aktarmanın başka yolu varmı?
  7. Fransali

monster ürün değişimi ihtimali var mıdır?

Merhaba bende monster abra a7 v12.1 var ve PC aldıktan bir hafta snra mavi ekran yedi ve düşük fps ve gpu kullanımı almaya başladım. Teknik servisleri uzaktan bağlandı bir kaç kere olmadı en son format attım ve sorunn hala devam ediyo.PC yi teknik servise yollicam acaba ürün değişimi yaparlar mı?
  8. Fransali

düşük fps ve ekran kartı kullanımı

Merhaba monster avra a7 v12.1 kullanıyorum. Ve aldıktan 1 hafta sonra mavi ekran aldım ve o günden beri düşük fps alıyorum. cs go gibi oyunlarda ultra ayarlarda 200 fps almam gerekirken 70 80 de kalıyor. daha yeni format attım ve hiç bir şey kurcalamadan tekrar cs go denedim yine aynı . ne...
  9. Fransali

fps değerleri normal mi

Merhaba Monster abra a7 v12.1 kullanıyorum gta 5 te ultra ayarlarda gerisi kapalı 50-60 fps alıyorum normal mi i5 10300H gtx 1650 8 gb ram
  10. Fransali

mai ekrandan sonra turbo boosta takıldı yardım

Merhaba bugün mavi ekran aldım ve işlemcim turbo boosta takıldı 4 ghz den aşarı inmiyo ve feforce xperience gibi uygulamalar açılmıyo turbo boostu nasıl kapatabilirim sıfırlasam düzelir mi. sistem i5 10300h gtx 1650 gddr6 8 gb ram 2933 mhz monster
  11. Fransali

Mavi ekran sonrası işlemci 4 ghz oldu yardım

Merhaba az az önce oyun oynarken mavi ekran hatası aldım sanırım işlemciye fazla yüklendim çünkü Hem ilk defa denediğim gerforce exerince ,discord ,fortnıte ,whatsapp ,opera ve bir şey yükleniyordu. ve galiba geforce experince her kill aldığımda ekran kaydı alıyordu çünkü 70 fps den 10 fps ye...
  12. Fransali

Mavi ekran aacil yardım

Merhaba az az önce oyun oynarken mavi ekran hatası aldım sanırım işlemciye fazla yüklendim çünkü Hem ilk defa denediğim gerforce exerince ,discord ,fortnıte ,whatsapp ,opera ve bir şey yükleniyordu. ve galiba geforce experince her kill aldığımda ekran kaydı alıyordu çünkü 70 fps den 10 fps ye...
  13. Fransali

Mi Band 4 Bağlantı Sorunu

Merhaba benim bir mi band 4 üm var . Dün telefon ile bağlantısı koptu bağlanmadı bende bağlantıyı kestim bileklik çıktı ama telefonda var olarak gözüküyordu. Daha sonra uygulamayı sildim. Tekrar yükledim ve yeni bir hesap açıp bağlanmayı denedim. Güncelleme olurken telefon ile tekrar bağlantısı...
Top Bottom