Arama sonuçları: *

1. Fransali

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

P modelini soruyorsan var evet, konuda driver linki var uygun olanı indirebilirsin
  2. Fransali

Papara Tarzında Kart Önerisi

Reklamını yapan casback vermeyi kesiyor ,nays bir zamanlar Eticarette %20 veriyordu alt limitsiz ,şimdi min 500 tl harcama sınırı var. ayakkabılarda 300 verdiği oluyordu. Kullanıcı artınca bıraktılar. Sipay uygulaması çok düzgün değil ama parası iyi evet
  3. Fransali

defacto cüzdan diye bir şey getirmiş nakit olark vermiyor artık
  4. Fransali

nays bozdu eksiden baya iyidi, şuan en iyisi sipay ,sanal kart kullanabilirsin.
  5. Fransali

🔥İndirim Bedava Discord Nitro 1 Aylık

105 tl yoktu bende belki daha önce aldığım içindir. içinde para olmayan kart ile alırsanız 30 değil belki 40 hün kullanrsınız. Riske atmak istemeyen direkt ipatl etsin 30 gün sonra kapanıyor
  6. Fransali

Rainbow Six Siege Update -X- olarak güncellendi

Bu akşam r6 10 yıl tanıtımı yapıldı. R6 2 olarak geleceğine dair söylentiler vardı. Ama 2 değil X olarak geldi. Oyuna geniş çaplı yeni kostüm rework ve ses updati gelcek Hile önleme için Batleye ile olan anlaşmaları sona erdi kendi hile sistemleri gelecek Eski skinleri çıktığı yeni pack...
  7. Fransali

🔥İndirim Bedava Discord Nitro 1 Aylık

Eyw aldım 1739731917 Havalı profil ,ek sunucuya katılma ,yüksek kaliteli yayın, yüksek boyutlu dosya aktarımı vs vs
  8. Fransali

Nothing Phone 1 Alınır mı?

Daha geçen hafta yani android tgüncellemesi aldı ,sondu galiba
  9. Fransali

AJ159P Aldım Nasıl Kullanacağım?

diğer drıverı deneyin ,onun dışında ana konuda bir arkadaş daha bu hatayı almıştı o çözmüştü sorunu ona danışan belki yardımcı olur
  10. Fransali

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

yaptığı işe bağlı ce bence o fiyat farkını hissetirecek fark yok işlemci hariç. s25 almak isterse yine alınabilir snapdragon elit çok güzel işlemci . S24 o kadar iyi değil exynos işlemci sebebi ile
  11. Fransali

Hocam dosya adını yeniden düzenleyin o karakterleri silin Şarj ise %10 dan az kalınca kırmızı oluyor yada uygulamadan bakacaksın
  12. Fransali

Hayır yok. Üstteki olması lazım sizin .
  13. Fransali

50 tl lik çakma razer mousepad için en kalitesini taksam yine fark olmaz bence. Iksinide değiştirmem lazım. Şimdilik o masrafa giremem
  14. Fransali

BT bleuthoot demek istedim. Evet driver var 1739715387 Ne kadar yakın o kadar iyi. Laptop ise pc ye .kasa ise standa
  15. Fransali

Standart ve kaliteli skatez fark yaratıyor mu ? Benim mouse pad halı gibi oldu 5 senelik
  16. Fransali

Pro usb dongle yok .şarj standına gömülü . P de ayrı ayrı kullanabiliyon. Sende BT yok. Alıcı 1k. Pro da 8k . Istersen kablo ilede kullanabilirsin.
  17. Fransali

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Plus model saçma bence düz modelin büyük ekranlı hali yani o fiyat farkını haketmiyor bence. Onun yerine eski nesil ultra daha mantıklı
  18. Fransali

Mouse altında kapak var onu aç ,içinden usb dongle çıkacak onu pc ye tak
  19. Fransali

Sizinkinide getirmemek için uğraşıyorlar. Ne tatilmiş be
  20. Fransali

Açman lazım ,o zaman da skatez ler deforme olur
Top Bottom