Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Öneri HP Victus / Omen kullananlar OMEN GAMİNG HUB İNDİRMEYİN!

Dostlar merhaba. Daha önceleri 6600H işlemcimin maksimum 35W güce ulaştığını tam kapasitesine yani 45w güce çıkmayarak benchmark render vs gibi yerlerde performans düşüklüğüne yol açtığı sorunuyla konu açmıştım ve laptobu garantiye yolladım. Bugün laptobum geldi ve Gaming HUB indirmeden önce...
  2. Berk Atmaca

Laptobumu garantiye verdim. Para öder miyim?

Dostlar selam. Laptobumu işlemcisinin düşük performans vermesi sebebiyle garantiye verdim ve parça değişimi yapılacağını öğrendim. Bunun için para öder miyim? Laptop marka model: Hp Victus
  3. Berk Atmaca

Mavi Ekran Aldım Sebebini Nasıl Anlarım?

Bilgisayarım Hp Victus 6600H 3050Ti 16Gb 4800mhz ram. Her zamanki gibi Adobe Photoshop’umu açtım ve bum. Arkada forza horizon 4 açıktı. O tetiklemiş olabilir mi? Evet photoshop crack
  4. Berk Atmaca

Laptop'u usb'den şarj etme

Knkalar laptobum HP Victus. Özelliklerinde usb'den şarj olabiliyor diye bir şeyler okumuştum. Şuan öyle bir şey lazım tam olarak. Type c kısmından mı şarj edicem? bilen birisi aydınlatırsa sevinirim. şöyle yazıyor sitesinde
  5. Berk Atmaca

Bu uygulamalar nedir ve nasıl silerim?

Dostlar bunlar ne? ben yüklemedim nasıl silebilirim? 1667917533 Visual studio kullanıyorum acaba onla ilgili bir şey mi?
  6. Berk Atmaca

Masaüstünden Laptoba Dosya Aktarımı nasıl yapabilirim?

Dostlar masaüstü bilgisayarımda 118gb'lık dosya var. Bunu laptoba atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? USB ya da taşınabilir SSD/HDD maalesef yok. Drive'a yükleyemem. Laptobun içini açmakta istemiyorum. Bir yolu var mı?
  7. Berk Atmaca

Forza Horizon 4 Düşük Grafik Uyarısı Ama 3050Tİ var?

Şu uyarıyı alıyorum ve giriş ekranında donup kalıyor. PC: HP Victus 6600H 3050Tİ 1661367291 Bu ekranda kalıyor
  8. Berk Atmaca

Çözüldü✓ 3050Tİ var ama APU kullanılıyor.

yeni laptop aldım. 3050 var. Yayın yapıyorum 3050ti'den okey ama oyunu apudan açıyor. Monitör Bağlamıştım onla alakalı olabilir mi? Tam anlamıyla laptop cahiliyim. APU driverini kaldıramam çünkü ekran 144hz olmuyor öyle. Grafik ayarlarından falan yaptım da değişen bir şey yok.
  9. Berk Atmaca

Laptop Wi-Fi yok. Driver kurdum yine yok.

Selam dostlar. Yeni bir laptop aldım. HP Victus. Pc geldi bende hızlı olsun diye ethernet kablosunu taktım. İndirmeleri driverları güncelledim vsvs. Her şey okey sadece kablosuz bağlantılarda sıkıntı var. Bluetooth ve wifi yok. Driver kuruyorum yeniden başlatıyorum yine yok. Ne yapmam lazım?
  10. Berk Atmaca

Windows Ekranından Sonra PC açılmıyor.

Dostlar selam. Bilgisayarı açmak için düğmeye basıyorum, bios ekranı geliyor sonra Windows logosu ve altında dönen noktalar geliyor. Buraya kadar normal. Burdan sonra şifre girmem için çıkacak ekran çıkmıyor onun yerine siyah ekran çıkıyor. Klavyemin ışıkları da yanmıyor. Açabilmek için birkaç...
  11. Berk Atmaca

Durduk yere ekranım donuyor.

Dostlar selam. Dün oyunda sinirlenip masaya yumruk atmamla bir sorun oluştu. Ekran donuyor görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Discorddaki arkadaşlarımın sesi geliyor ama görüntü belli bir müddet donuk kaldıktan sonra görüntü gidiyor. Ekran kartımdan mı sorun var acaba? Endişelenmeye...
Top Bottom