Arama sonuçları: *

1. Marginale

20.000 liraya en iyi sistem

20.000 liraya bulunacak en iyi sistem nedir?
  2. Marginale

Uygulama kilitlenme olayı hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar ben bir kaç haftadır bu hatayı alıyorum. Gördüğünüz gibi anlam veremediğim bir sürü hata geliyor. Kernel Power hatası vermeye başladı bugün. Sistemi sıfırladım, o düzeldi ancak uygulama kilitlenme olayı hala oluyor. Kafayı yedirtti. Çözümü bilen var mı? Bir sürü hata gözüküyor zaten...
  3. Marginale

Sistemde anlık takılma ve ses takılması oluyor

Arkadaşlar son bi kaç gündür var. Bilgisayar bileşenlerini kontrol ettim sorun yok. Ancak Youtube'da takılırken örneğin ani bir takılma ve mavi ekran gelince olan ses takılması oluyor. Bi kaç kez oyundan attı, sistem kendini yeniden başlattı ama sonradan o olmadı. Ancak youtube'da sorunlar devam...
  4. Marginale

GTA 5 sistemi sebepsiz yere çökertiyor

Arkadaşlar daha önce başına gelen var mı? Bayadır oyun oynamadım bir indirip gireyim dedim. Önce oyundan attı sistem restart yaptı. Sonrasında online a girdim tam araca binerken çöktü sebepsiz yere. Sistem Rx 6600 xt ve ryzen 5 3600 yani kaldıramayacak sistem değil. Başına gelen var mı? Direkt...
  5. Marginale

Sistem ne kadar eder?

Bütün ürünlerin fatura ve kutusu var ancak garantisi devam eden ve bitmiş olanlar var onları belirteceğim. Fikrinizi merak ettim. Xfx 2 fanlı Rx 6600 Xt (garanti yeni bitti) Ryzen 5 3600 (Plat. silikon) (garnati bitti) Gigabyte B450m H (garanti bitti) Corsair Rs rgb 3600 mhz 8x2 3600 mhz ram...
  6. Marginale

Sistem ne kadar eder? Fikrinizi merak ettim

Satacağımdan değilde öyle fikirleri merak ediyorum kankalar. XFX RX 6700 XT (garantili) kutulu Gigabyte b450m h (garantili) kutulu Corsair rs rgb 2x8 3600mhz ram kit (garantili) kutulu Ryzen 5 3600 ( garnatisi yok, kutusu var) Wd green 480gb m2 ssd ( garantili) kutulu Id cooling se 214 xt argb...
  7. Marginale

Windows 11 update hatası

Arkadaşlar reisimde ki hatayı veriyor. Sebebini bilen veya yaşayan var mı?
  8. Marginale

Asus Rx6600'lü sistem ne kadar eder ?

Sizlerden ricam parçalar hakkında lütfen fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun , Vento kasalı , Rampage Psu'lu sistemi referans gösterip fiyatta biçmeyin lütfen nacizane ricam . Sistem bilgisi; ASUS RX6600, R5 3600, 16 GB 3600 MHz Corsair Vengeance RS RGB RAM kiti, Corsair CX550F Power...
  9. Marginale

Valorant oynarken sebepsiz kasma sorunu neden ola bilir ?

Arkadaşlar 2 günde bir başıma geliyor ve oyundan çıkmadan düzelmiyor çok sinir bozucu neden oluyor ola bilir ? Ping 3 , ping ile alakası yok .
  10. Marginale

Bilgisayar siyah ekran oldu açılmıyor

Arkadaşlar lisenin forza 5 oynarken bilgisayar siyah ekran oldu aniden iyin açık iken . Şu an sistem çalışıyor 2 dakikada bir ekran kartı fanlarını %100 açıyor sonra geri kapatıyor . Bios ekranı dahi gelmiyor monitör de guc var . Ve sistemde çalışıyor kasa açılıyor .
  11. Marginale

Agsinitialize yordam giriş noktası hatasi

Arkadaşlar regeditten error mode 2 yap dediler yine düzelmedi hayatımda böyle hata görmedim .
  12. Marginale

Durduk yere açılan firefox nightly laneti

Arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun durduk yere kendiliğinden açılıyor ben kapatıyorum, siliyorum yine 10 dk sonra arka planda bir kaç sekme şeklinde açılıyor. Denetim masasinda da gözükmüyor silemiyorum . Direk dosya konumdan siliyorum çöp kutusuna gidip ordan da siliyorum ama kendiliğinden...
  13. Marginale

Firefox nightly sürekli arka planda caçalışıyor

Arkadaşlar Firefox kullanmıyorum bile ama arka planda firefox nightly her zaman bir sürü sekme halinde çalışıyor. Silmeye çalıştım ama denetim masasında yok bile. Oyun oynarken kastırıyor veya normal YouTube'da video izlerken bile işlemcimi %80 çalıştırıyor. Nasıl bundan kurtulabilirim.
Top Bottom