Arama sonuçları: *

1. morocco

300 TL Kulaklık önerisi

Tek kriterim kulaklığın üzerinden mikrofonu kapatabilmek. Bütçe 300TL. 7.1 olmasa da olur. Tronsmart sono düşünüyorum şuan. Daha iyisi var mıdır?
  2. morocco

Yardım Iki kulaktiktan gelen sesi tek kulakliga cevirebilir miyiz?

Arkadaslar bazı sarkılarda iki beat olup veya iki ses olup biri sol kulaktıktan,digeri sag kulaktiktan geliyor. Bu sesleri tek kulaklıktan aynı anda verme islemini yapabilir miyiz? Kulaklık:Trust Blizz (belki program icinde bir ayar vardır) Tum kulakliklarda oluyor galiba zaten. örnek muzik...
  3. morocco

Trust Blizz 3 Günlük Kullanım İncelemesi

Kulaklıgı 3 gündür aktif olarak kullanıyorum ve gözlemlediğim bazı şeyler: -Ses kalitesi gayet iyi özellikle CS'de ayak sesleri ve nereden geldikleri cok güzel bir şekilde bize ulaşıyor. -Mikrofonunu beğendim. Sesi yüksek seviyede verebiliyor ve pop filteri güzel işe yarıyor. Patlamaları...
  4. morocco

James Donkey 711 veya Alternatifleri Hakkında

190TL bütcem var kulaklık ıcın, James Donkey 711 almayı dusunuyorum, sizce ne almalıyım? Trust Blizz vs demeyin bütceyi asıyor.
  5. morocco

200Tlye kadar oyuncu kulaklıgı onerısı

200 TL bütcem var ve bir kulaklık almak istiyorum. Uzun omurlu olması ve mıkrofonu benım icin önemli. Butceyı asamam.Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
  6. morocco

James Donkey 710 Kulaklık

James Donkey 710 almayı dusunuyorum 190TL'ye. İyi midir, alabilecegim daha iyi alternatifler var mıdır bu fıyata. (190Tl)
  7. morocco

190Tl'ye kadar Trendyoldan Kulaklık Önerisi

Arkadaslar butcem 190TL trendyoldan bir kulaklık önerebilir misiniz, suan James Donkey 710 veya 711 düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevınırım
Top Bottom