Kanka adamın günahını almıyım o zaman. Ticari tarzda bi araç mıydı? Ama kıl oldum lavuğun yanında bi genç daha vardı ama benle konuşanın o büyük adam olduğunu düşünüyorum. 200 lira için niye yalan konuşuyor bu insanlar çok değişik vallahi.
Kanka banada aynısı oldu öğrenciyim dedi 40 yaşında hafif tombul, fiorino'lu bi adam geldi. Telefonda öğrenciyim sistem topluyorum demişti. Sanada aynı kişimi denk geldi acaba.
Ben verdim mi dedim? Bi akıllı sizsiniz zaten n11'den 2800 liraya almaya okey adam 1500 e almaya enayilik diyor. Sana diyorum ki ilanlarda en ucuz 1400 liraya var, maks 1200 civarına inerler. Sen 1500 liraya almak enayilik gibi geldi diyorsun. Fe Subhanallah.
Adam 1400 yazmış. 2000 konunun öncesinde geçmişse pahalı. Ama sıfır olarak satanlar var 1000-1200 e yok bu arada en ucuz 1400 var belki pazarlıkla inerler. 1000-1200 aşağısı kimse vermez ama. Dahada aşağı inerler vs onu geçelim. Ayrıca o sıfır dediklerinde ithalatçı garantili, disbritör değil...
Kanka var ama genelde klavyenin satış sonrası için oluyor. Yani ilerde bozulursa vs. Çünkü yazılım gerek rapid trigger için ve her klavyede o yok. Mesela gmk87 kasa alıp magnetic taksan olmaz. Klavye ve pcb de uyumlu olmalı. Kasa olarakta öyle satıyorlar mı bilmiyorum.
Hocam öncelikle sessiz olmasını sağlayan en ana faktör switchlerdir tuş takımı değil. Mekanik klavyelere öyle denme sebebi genelde insanların tüm mekanik klavyeleri clicky switchli sanmalarıdır. Aula f75 tok seslidir. 0 ses için silenth switchli klavye toplamanız lazım. O kadar sessizede bence...
Kanka açıkçası switch sökücü, lube yağı, fırça, switch tutucu gerekeceği için sen o switchleri sök sat, sonra direkt prelube switch al daha karlı ve mantıklı olur. Bu arada üstünde takılı olanda prelube olması lazım.