Arama sonuçları: *

1. Marginale

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Kanka bak işte sen kendinle çelişiyorsun önceden 'Sofu' olduğunu iddia ediyorsun ama ben bilmiyorum İslam'ın ne olduğunu diyorsun. Demek ki Sofuyum veya sofuydum demek yetmiyor. Haklısın kanka Çin ateist değil zaten o kadar Türk'ü katleden Çin var ya evet o. Veya Lenin,Stalin ateist değildi...
  2. Marginale

Zaten amaçlarının bir şey öğrenmek olmadığının farkındayım, o kendi canının istediğine yine insansın ben amacı bir şey öğrenmek olan insanlar okur diye cevap yazdım yoksa dediğimden bambaşka ve alakasız cevaplar vereceğinin bende farkındayım. Dahada cvp vermem zaten dediğim dışında herşeye cevap...
  3. Marginale

Demedi deme az sonra biri gelip ne malum 1500 sene önce teleskop yapıp orayı izlemedikleri diyecek...
  4. Marginale

İşte bak siz bundan ötesi değilsiniz. Çoğu senin kafada insanla konuşmamın sonunda 'aman canım banane İslam'dan' diyip geçiştiriyorlar ama bilmedikleri şeyin aksini iddia edip birde onu çürüttüklerinide sanıyorlar ama ne hikmetse. Bi insan bilmediği şeyi nasıl çürütebilir? Yav sen zaten İslam'ın...
  5. Marginale

Benim duymak istediğim bi yer yok ama şurdan izleme burdan izleme diyip çocuğu Riamond Rema'ya yönlendirende de pek mantık aramanın anlamı yok zaten. Cahil özgüveni denen şey çok güzel çünkü 15-20 yaş aralığında çoluk çocuk istenilen yer çok güzel çekilir. Kendisi nereden isterse oradan...
  6. Marginale

Amin kelimesi Hz Muhammed'in ölümünden 300 yıl sonra ortaya çıkmış bir kelimedir, ayrıca bu kelimenin kökü İbranice'dir. Aynı etimolojik kökenlidirler. Amon-Amun(Gizli olan), Amin-Amen(Güven ve doğruluk anlamlarını taşır) yani Azerilerin ve bizim Türkçemizin farklı olduğu gibi o insanlarında...
  7. Marginale

700-1100 ₺ arası %60-75 mekanik rgb klavye önerisi

İkinci el olmadıkça membran bulursan bu fiyatlara. Ve tek renk, rainbow olur muhtemelen.
  8. Marginale

4k destekli masaüstü bilgisayar sistemi tavsiyesi alabilir miyim?

Ekran kartında nvidia olmak zorunda mı peki? amd de olur mu?
  9. Marginale

Çözüldü✓ Aula f75 için keycap önerisi

O sette küçük shift yok uymaz f75'in shifti büyük.
  10. Marginale

Çözüldü✓ Aula f75 için keycap önerisi

Türkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyor
  11. Marginale

2500 tl bütcem var acil klavye önerisi

Akko 5075b plus,ak820 pro, attack shark k86 biraz indirim kovala bunlardan birini bulursan al.
  12. Marginale

Çözüldü✓ AK680 klavye Alınır mı

Bi ucu C diğer ucu A kablonun
  13. Marginale

Arctis nova pro kablolu 5999 TL

Ben benim yerime oyun oynamasınıda beklerim
  14. Marginale

Zeka ve İman ile ilgili

Zaten sen g.....lı olarak yaratılmışsan senden buna dair bi beklenti olmuyor, Kuran'da bile bizim mesajımızın ulaşmadığı toplum,kavimleri bundan sorumlu tutacak değiliz yazar. Hele ki doğuştan bu durumda olan bi insandan zaten dini ibadet vs gibi şeylerde beklenmez. Tabii İman meselesi kalpte...
  15. Marginale

Akko 5075 dracula klavyeme kablosuz baglanamıyorum yardım

Ben teşekkür ederim. Alt kısımda olan tuşlar bazen daha önce başka biligsayar veya cihaza bağlandıysa klavyenin kafa gidebiliyor veya durduk yerede olabiliyor. Böyle zamanlar FN fonksiyonları ile yönlendirme yapabilirsiniz.
  16. Marginale

FN ve Y tuşlarına basılı tuttuğunda bağlanması lazım. 'WİN' de iken.
  17. Marginale

Alt kısmının resmini atar mısın win ve mac modu farklı bir şey.
  18. Marginale

8Bitdo Ultimate 2C kullanan var mı?

Kullanan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilir mi? Ölü bölge oranı vs.
  19. Marginale

Dongle moduna aldın mı klavyeye altta olan tuştan?
Top Bottom