Arama sonuçları: *

1. Deltanteiger

GS Store'da orijinal olmayan formaya isim yazdırma var mı?

Bence onu bir GS Store'a gidip sor dostum. Burada kesin bir cevap alamazsin.
  2. Deltanteiger

Çözüldü✓ Asus 7900xtx sepette 46.700 tl alınır mı??

4080 mi? Onun ben....yani! XT, 4080'den iyi, 4090'a kafa tutuyor. XTX varyasyonu da 4090'a yakin.
  3. Deltanteiger

Misal diyorum dostum MISAL. ORNEK YANI. Kapiş? XT ile XTX arasinda oyle bir fark olmadigini biliyorum Evelallah. 1727529376 Benim icin de al, sonra soylersin memnum kalirsan. Benim daha durumum yok 😅🤣
  4. Deltanteiger

Onu bilemeyecegim kusura bakma. Uzak oldugum bir konu. 7900XT ve R7 7800X3D sistem toplamak icin arastirmistim XTX ile XT yi.
  5. Deltanteiger

4070ti olacakti o pardon 🤣
  6. Deltanteiger

Yani fiyat farki var ama o da "XTX ismi ve 4 GB fazlasi var" fiyati yani. Ben de tam da ona deyinecektim kardesim. Tabii fark var ama soyle fark var, 4080 ile 4080Ti farkini dusun. Minicik bir fark yani dedigin dogru. Hadi %50-60 fark olsa tamam, o zaman "XTX al yuzde 50 daha hizli, daha iyi"...
  7. Deltanteiger

7900 XT ile XTX varyasyonu arasinda pek bir fark yok. 4 GB daha fazla pek bir sey fark etmiyor diyorlar. Ha XT almissin, ha XTX almissin. Fark etmiyor, XTX ile ayni performans. Fark etse etse sadece bir kac FPS yani.
  8. Deltanteiger

Instagram: Ruhun Şad Olsun, Maggie Smith...

Aman cikmasin be! En son Secrets of Dumbledore dan sonra zaten tum gelecek fantastik canavarlar filmlerini askiya almislar. 1727525566 Bir tek HP'da oynamadi ki?
  9. Deltanteiger

Instagram: Ruhun Şad Olsun, Maggie Smith...

Yırtık Rahibe (Sister Act, Whoopi Goldberg'in filmi), Downtown Abbey ve Harry Potter hayranlarini huzunlendirecek bir haber ile karsinizdayim... Maggie Smith, dun aksam sularinda maalesef ayni tarihte (27 eylul, Micheal Gambon da 27 eylul de ama 2023 yilinda vefat etmisti) vefat etti... O...
  10. Deltanteiger

BTC hesabi eger uzun sure kullanilmazsa kapanir mi?

Merhaba selamlar. Bugun yine konuya bayagi uzak oldugum bir baslik ile karsinizdayim. Arkadaslar, ben de sizler gibi bir BTC hesabi actim ve 600 lira yatirdim deneme amacli. Simdi ben bu hesaba uzun bir sure bakmasam, acmazsam falan kapanir mi hesabim yoksa uzun yillar boyunca acik kalmaya...
  11. Deltanteiger

Hacettepe Üni'ye en kolay nasıl gidilir? (Toplu taşıma)

Merhaba selamlar, Bugün özellikle Angaralı Gardaşlarım için bir soru geliyor. Hacettepe'den mezun olanları da davet ediyorum soruma elbet. Bir arkadaşıma yardımcı olmak için soruyorum ve soru apaçık. Hadi bakayım. Metro mu, Ankara Ray mı, Otobüs mü, Minibüs mü? Hangisiyle gidip...
  12. Deltanteiger

HP Victus 16-R1041NT 9J243EA Teknik Detaylar

SSD 512 olsa bile onu yükseltirsin, kolay. Keyfin bilir kardeşim. Hayırlı olsun şimdiden ama 4070 daha mantıklı olur.
  13. Deltanteiger

HP Victus 16-R1041NT 9J243EA Teknik Detaylar

4060 olmamış o sisteme. 4070'li sistem bulabilirsen belki.
  14. Deltanteiger

El konulan telefon iadesi

Aynı soruyu iki kere sorunca cevaplar daha hızlı gelmiyor, haberin olsun... Ve, el konulduysa yapacak bir şey yok bekleyeceksiniz.
  15. Deltanteiger

RAM arttırma hakkında, 8+8 mi daha iyi, 8+16 GB mı?

Hocam SS'ini alamadım ama durum şöyle, Kullanılan (sıkıştırılmış): 10,3 GB (188 MB) Tamamlanan: 13,1/36,2 GB Kullanılabilir: 13,3 GB Önbelleğe alınmış 6,1 GB Hız: 4800MT/s Kullanılan yuvalar 2/2 Form Faktörü: SODIMM Donanıma ayrılmış: 332 MB Disk Belleği Havuzu 642 MB Disk Belleği Olmayan...
  16. Deltanteiger

Pardon resimler olmadan atmışım. Bunlara bir bakar mısınız demek istedim. Kusura bakmayın lütfen.
  17. Deltanteiger

Hocam CPU-Z hakkında ne dersiniz?
  18. Deltanteiger

Hocam kar şıma böyle bir şey çıktı ama...?
  19. Deltanteiger

Hiç duymadım desem? :unsure: 😅
  20. Deltanteiger

Anlaşıldı. Nasıl anlayabilirim/bakabilirim CL ve MHZ değerlerine? :)
Top Bottom